DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Este pentru prima oară când am imprimat eu un solo de chitară pe o melodie de-a mea, iar acest lucru face să îmi fie și mai drag acest cântec

Salutare, Florin! Vara aceasta ești pe val, cu multe piese noi, cea din urmă fiind melodia Tot ce mi-am dorit. Spune-ne cum reușești să revii cu piese numai una și una, care sunt mereu pe placul ascultătorilor.

Salut cu drag, toți cititorii Gazetei Muzicanților! Am hotărât la începutul acestui an, după o pauză de aproximativ 3 ani, în care nu prea am scos melodii noi, fiind focusat în acea perioadă pe unele lucruri, care mi s-au părut mai importante, pentru mine și familia mea, să revin la normalitate și să pun accent mai mult pe latura creativă a vieții mele artistice. Nu este niciun secret, dacă muncești mai mult, rezultatele vin singure. Fiecare melodie pe care o lansez este ca un nou membru al familiei, astfel că în primul rând, trebuie să îmi placă mie, iar cei care mă cunosc îndeaproape știu că sunt foarte selectiv în privința asta. Niciodată nu am venit în fața publicului cu un cântec nou numai de dragul de a avea ceva acolo, de umplutură. Fiecare cântec are povestea lui, are mesajul lui și uneori, chiar exprimă trăirile cuiva, nu doar din imaginație.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

Am o colaborare foarte bună de mai mult de 10 ani cu prietenul meu, Neluțu Peste, iar el, cunoscându-mi oarecum gusturile muzicale, mi-a prezentat acest cântec, pe care el la compus (muzica și text), știind 100% că o să îmi placă. Asa a și fost. Mi-a plăcut din prima și am hotărât să îmi bucur publicul, care îmi urmărește și îmi apreciază activitatea artistică, cu încă un cântec frumos.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Am lucrat cu Neluțu la orchestratii. Adică le-am făcut împreună, pentru că și eu lucrez în producție muzicală, atât cât îmi permite timpul. Este pentru prima oară când am imprimat eu un solo de chitară pe o melodie de-a mea, iar acest lucru face să îmi fie și mai drag acest cântec.
La mixajul și masterul piesei am colaborat cu una din cele mai tari echipe specializate în acest domeniu, din România, Bunicu Magic și Paul Popovici, iar cu această ocazie țin să le mulțumesc pentru profesionalism și sound-ul perfect pe care l-au dat acestui cântec.
Videoclipul l-am realizat în colaborare cu prietenul meu drag, Danezu, care realizează niște videoclipuri extraordinar de frumoase, cu o imagine de film în format 4K, un profesionist desăvârșit, de o seriozitate maximă și o dăruire ieșită din comun, în ceea ce face. Se vede clar că iubește să creeze lucruri frumoase și nu face asta doar pentru niște recompense materiale.

Florin Vos și Danezu- Gazeta Muzicanților
Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Tot ce mi-am dorit, fiind o melodie de dragoste, este dedicată cuiva special din viața ta?

Cred că asta ar trebui să îl întrebăm pe Neluțu, pentru că el a creat versurile și cu siguranță a trăit sau trăiește, experiența acestei povesti frumoase de dragoste.
Dacă ar fi să o dedic cuiva, fără nicio ezitare, o dăruiesc soției mele, Luminița, alături de care trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire, îmi este cel mai bun prieten, iubită, soție, și bodyguard dacă ar fi vreodată nevoie, mama copilului nostru Alesia și omul care îmi ține spatele, în toată cariera mea, de 15 ani de când suntem căsătoriți. În această vară, mai exact în 25 iulie, sărbătorim “Nunta de Cristal”!

Florin Vos alături de soția sa, Luminița- Gazeta Muzicanților

Să ne așteptăm și la alte piese din partea ta vara aceasta?

Da! Să vă așteptați la multe surprize muzicale. Am deschis sertarul prăfuit cu cântece frumoase și abia aștept să le prezint publicului. Unele proiecte sunt chiar finalizate în acest moment și își așteaptă rândul să urce pe scenă. Mai multe nu îți spun, să nu stricăm surpriza. 😁

Un mesaj cititorilor!

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care îmi urmăresc și îmi apreciază activitatea artistică și să îi asigur că voi încerca și în viitor să le ofer numai cântece frumoase, care să le transmită emoții aparte de fiecare dată când le ascultă.

O vară cu mult soare și numai momentele frumoase, tuturor!

Videoclipul piesei Tot ce mi-am dorit poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=VZVgrdugsIM

Florin Vos- Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here