DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Îmi doresc mult să ajung o artistă de succes, oamenii să mă iubească și în special să-mi iubească arta, dar vreau să-mi amintesc mereu de unde am plecat și să rămân cu picioarele pe pământ

Bine te-am găsit, dragă Andreea! Cu toate că pe tine pe cheamă Andreea, single-ul tău de debut este semnat cu Morani. De unde vine acest pseudonim?

Bine te-am găsit, Ioana, și îți mulțumesc mult pentru invitație. Morani vine de la numele meu, Morariu Andreea. Morani este un proiect, să-i spun așa, și l-am ales tocmai pentru ca atunci când lumea aude acest nume, să se gândească la artista Andreea, nu la persoana Andreea.

Morani (Andreea Morariu)

Acesta va fi numele tău de scenă de acum încolo sau vei oscila între Morani și Andreea Morariu?

Da, va fi numele meu de scenă. Îmi doresc mult să ajung o artistă de succes, oamenii să mă iubească și mai ales să-mi iubească arta, dar vreau să-mi amintesc mereu de unde am plecat și să rămân cu picioarele pe pământ, tocmai de aceea cred că e benefic să fiu Morani pe scenă, iar acasă să rămân tot Andreea.

Morani (Andreea Morariu)

Cum și când începe povestea ta cu muzica?

Cu muzica cochetez de mică. La șapte ani am început să cânt la vioară, apoi am continuat cu Liceul de Arte din Tîrgu-Mureș, iar în prezent sunt studentă la violă la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Vocal cânt de când mă știu, dar nu am știut că voi ajunge să fac carieră din asta.

Morani (Andreea Morariu)

Am înțeles că colaborezi cu unul dintre artiștii noștrii preferați, Florin Vos. Cum a început colaborarea voastră și cum ai defini-o?

Totul a început acum cinci ani când Florin a început un proiect în cadrul Casei de Cultură, numit “Atelierul de Muzică”. Mergeam săptămânal și făceam ceea ce iubim cel mai mult, cântam. Când a văzut cât de mult mă implic mi-a propus să merg împreună cu el la evenimente, de “probă” doar. Și de atunci suntem de nedespărțit. El nu este doar colegul meu, e și managerul meu, și cel mai important, e prietenul și cel mai bun sfătuitor al meu, dar și cel mai aspru critic. La noi nu există “lasă că e bine și așa”, noi ne dorim același lucru: performanță, evoluție. Muncim foarte mult, ne ambiționăm reciproc și ne consultăm unul cu celălalt. Cred că tocmai v-am spus secretul unei colaborări de succes.

Morani (Andreea Morariu) și Florin Vos

Povestește-ne și despre primul tău single, Merg mai departe, piesă pentru care tu ai scris versurile.

N-am crezut niciodată în vorba “te lovește inspirația”, dar “Merg mai departe” tocmai așa a luat naștere. Veneam într-un weekend acasă de la Cluj și schimbam radioul într-una. Și culmea, nu mă mulțumea nimic, așa că l-am închis și am început să fredonez. Din vers în vers, am ajuns să compun toată piesa și cu prima ocazie i-am cerut lui Florin părerea despre ea. Și cam asta a fost, acum e pe Youtube și are momentan peste 40k de vizualizări, iar pentru asta nu pot decât să fiu foarte recunoscătoare și extrem de fericită. Și pe această cale vreau să le mulțumesc oamenilor și tuturor celor implicați în acest proiect muzical: Florin Vos, Demarco Studio, Danezu, Nek Music, cu toții au avut un aport uriaș.

Morani (Andreea Morariu)
Morani (Andreea Morariu)

Ce obiective ai pentru viitor?

Pentru viitor am câteva piese în așteptare, atât solo, cât și în colaborare cu Florin, dar momentan să nu stricăm surpriza.

Morani (Andreea Morariu) și Florin Vos

Un mesaj pentru cititori!

Vreau să mulțumesc tare, tare mult, oamenilor care mă susțin și mă urmăresc, mă bucur că sunt în număr atât de mare, ei au un aport uriaș în evoluția mea și mă motivează să muncesc mai mult, să cânt mai mult și să pun pasiune în ceea ce fac. Vă mulțumesc!

Videoclipul piesei Merg mai departe poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=g9nNm53HmNQ

Morani (Andreea Morariu)
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here