DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mă consider norocoasă ca mi-a dat Dumnezeu acest dar de a cânta, astfel încât am dus cântecul Bistrițean în peste 20 de țări, inclusiv America!

Bine te-am regăsit, draga noastră Alina! Vara aceasta ne pregătești o surpriză de mari proporții: în data de 2 iulie vei apărea în emisiunea Rămășag pe Folclor de la Etno TV pentru a sărbătorii 2 evenimente foarte importante din viața ta! Spune-ne care sunt acestea.

Vă salut cu drag! Așa este, dacă până acum eram prezentă în această emisiune ca și invitat, de această dată o să fiu ca si sărbătorită. Cu siguranță o să fie o emisiune frumoasă pentru că vin cu multe surprize, inclusiv un cântec nou! Împlinesc frumoasa vârstă de 26 de ani cu o zi înainte, pe 1 iulie si 15 ani de când am pornit pe drumul cântecului popular!

Alina Ceuca- Gazeta Muzicanților
Alina Ceuca- Gazeta Muzicanților

Ce artiști, colegi de cântec, o să ai alături în această mare zi?

Am ales să am alături de mine cei mai dragi colegi si artiști consacrați din mai multe zone ale țării. Ca să vedeți despre cine este vorba, vă invit să urmăriți pagina mea de Facebook în fiecare zi până în ziua de 2 iulie!

https://www.facebook.com/alinaceucaofficial/

Cum te simți când te gândești la cariera ta de 15 ani de cântec popular?

Mi se pare că au trecut atât de repede acești ani, asta pentru că au trecut frumos. În acești ani am muncit destul de mult, iar rezultatele au fost pe măsură, bucurându-mă de numeroase premii. Prin cântec am cunoscut oameni de specialitate care mi-au fost alături si m-au încurajat. Mă consider norocoasă ca mi-a dat Dumnezeu acest dar de a cânta, astfel încât am dus cântecul Bistrițean în peste 20 de țări, inclusiv America. În această vară o să fiu prezentă la multe evenimente, nunți, botezuri, iar cu această ocazie vreau să le mulțumesc celor care au ales să se petreacă alături de mine la cele mai importante evenimente din viața lor!

Alina Ceuca- Gazeta Muzicantilor

Unde te mai pot vedea cei ce te îndrăgesc în această vară?

Ca să fiți la curent cu activitatea mea artistică, vă invit să urmăriți pagina mea de Facebook, Instagram si contul de YouTube.

https://www.facebook.com/alinaceucaofficial/

https://www.instagram.com/alinaceuca/

https://www.youtube.com/channel/UCPlz-kRSV5wZQYzFFovxDrQ

Un mesaj cititorilor!

Vă îmbrățișez cu drag pe toți si să nu ratați emisiunea Rămășag pe folclor de la ora 20:00 pe Etno tv, în 2 Iulie! Pupici!

-