DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am vrut să fac această melodie pentru tata deoarece relația mea cu el este una aparte și mi-am dorit să îi fac acest cadou muzical fix de ziua lui!

Bună ziua și bine te-am găsit! Recent ai lansat o nouă piesă, Tată azi e ziua ta. Cu cine ai colaborat pentru text și linie melodică?

Bine v-am găsit și eu! Textul a fost scris de Maria Anuța, iar pentru linia melodică și orchestrație am colaborat cu Alex Hatfa.

Dorina Hoza – Gazeta Muzicanților

Unde a fost filmat videoclipul?

Videoclipul a fost filmat la mine în sat, mai exact în comuna Maieru.

Ce reprezintă Tata pentru tine?

Am vrut să fac această melodie pentru tata deoarece relația mea cu el este una aparte și mi-am dorit să îi fac acest cadou muzical fix de ziua lui. De când eram micuță el mereu a știut să mă susțină și să mă încurajeze să fac ceea ce îmi place și să urmez calea cântecului popular, mai ales că eu moștenesc talentul de la bunica mea, mama tatălui meu.

Dorina Hoza alături de tatăl său – Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă pentru tine când îmbraci costumul popular?

Nu ştiu alţii cum sunt…dar eu mă mândresc cu portul popular. Oriunde aş fi, atunci cand îl îmbrac, o fac cu mândrie. Aproape toate costumele mele mi le-a făcut bunica și costumul pe care l-am purtat în videoclip tot ea mi la făcut și mă mândresc cu asta.

Ce surprize muzicale mai pregătești pentru 2019?

Urmează multe surprize muzicale, piese și colaje frumoase care sper să fie pe placul tuturor celor care mă apreciază și mă susțin.

Noul videoclip poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=8ykGloCtNME

Dorina Hoza – Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here