DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

I-am dat această titulatură de “Bomba verii” cântecului “La nunta asta, ne distrăm” pentru că este o melodie foarte dinamică, foarte ritmată, cu un mesaj pozitiv, care te face de la primele acorduri să te ridici de la masă și să te alături sărbătoriților în ringul de dans

Salutare, Florin! Ne reîntâlnim pentru a discuta despre bomba verii 2019- La nunta asta, ne distrăm, în duet cu Marina! Spune-ne cum a luat naștere această piesă.

Salutare spun și eu cititorilor Gazetei Muzicanților! Mă bucur că ne reîntâlnim atât de repede, cu noutăți pe care le aduc publicului care îmi urmărește activitatea artistică.

I-am dat această titulatură de “Bomba verii” cântecului “La nunta asta, ne distrăm” pentru că este o melodie foarte dinamică, foarte ritmată, cu un mesaj pozitiv, care te face de la primele acorduri să te ridici de la masă și să te alături sărbătoriților în ringul de dans. Este evident că dedicăm acest cântec tuturor celor care își unesc destinele și ne dorim să le facă evenimentul mai frumos. Chiar ne-ar plăcea și ne-am simți onorați să știm că acest cântec va fi cântat sau redat la fiecare nuntă. Melodia o aveam de mult în cap, ca idee și refren, pentru că observasem că nu prea sunt melodii actuale care sa aibă mesajul acesta, așa că am trecut la fapte și împreună cu prietenul meu Neluțu Peste ne-am apucat de treabă. Eu am compus refrenul, iar Neluțu strofele. A contribuit, cu acordeonul, Robert Tavagă, iar masterul l-am făcut la DeMarco, pentru că mă identific fost bine cu sound-ul lui, pe acest gen muzical.

Florin Vos și Marina- Gazeta Muzicanților

Cum ai cooptat-o pe Marina în acest proiect?

Cum am cooptat-o pe Marina? Nu cred că pot spune că am cooptat-o. Artiștii se simt între ei. Simt când există chimie și când ar putea face ceva frumos pentru public, împreună. Nu oricine cu oricine este compatibil. Noi ne-am întâlnit la mai multe filmări, ne-am împrietenit, apoi ne-am întâlnit la niște cântari și am hotărât împreună să creem ceva frumos pentru public. Marina este o artistă din cap până în picioare, cu o voce care te face să îți tresară inima de fiecare dată când o asculți, iar eu am căutat întotdeauna să fac duete numai cu artiștii care îmi transmit mie în primul rând o stare frumoasă, așa cum este și în această situație. Probabil că vom mai face și alte cântece, pentru că suntem foarte încântați de ce a ieșit. Marina cântă extraordinar de bine, muzică ușoară, așa că probabil următoarea va fi o baladă Pop, dar deocamdată ne bucurăm de succesul pe care îl are “Nunta”.

Florin Vos și Marina- Gazeta Muzicanților

Unde a avut loc filmarea videoclipului?

Asta chiar este o întrebare foarte bună, pentru că e un videoclip cu peripeții. Noi am vrut să filmăm în luna martie, exact în cadrul unei nunți, vorbisem cu mirii, care erau chiar încântați, dar înainte cu o zi cameramanul ne-a dat țeapă, spunându-ne ca nu mai poate sa vina că i-a intrat un eveniment. Oameni serioși, nu? 😂
Așadar, piesa trebuia să apară atunci, dar nu a fost să fie. Apoi, am avut eu niște probleme de sănătate și a trebuit să amânăm momentul.
Ne-am hotărât să filmăm acum 2 săptămâni și am filmat la Gilău, la restaurant Căpuș, iar cadrele de la nuntă au venit ca un cadou, de parcă ar fi fost făcute pentru acest clip, de la o nuntă la care am cântat în 25 mai, la Reghin, la cortul de evenimente Aroma. Atmosfera pe care o vedeți la nunta din videoclip este exact atmosfera pe care o avem la fiecare nuntă la care mă prezint împreună cu echipa mea.
Am filmat cu echipa Viper Production, echipă cu care sunt la prima colaborare, dar foarte încântat de ce a ieșit. Mulțumim pentru toată implicarea și tot sprijinul, Gabi!

Florin Vos, Marina și Gabi- Gazeta Muzicanților

Unde te pot auzi românii în următoarea perioadă?

În următoarea perioadă, cea mai apropiată, mai exact sâmbătă 15 iunie 2019, mă voi întâlni cu românii din Dublin – Irlanda, la restaurantul prietenilor mei de acolo Mya și Cristi, Blackchurch, locul în care merg de câțiva ani și de fiecare dată îmi încarc inima cu amintiri frumoase și petreceri de neuitat.
Apoi, peste vară, am o agendă foarte încărcată cu evenimente private, nunți, multe concerte în aer liber gen festivaluri, zile de oraș, comune și petreceri de firmă.
Pentru cei care își doresc sa știe mai multe despre aparițiile mele publice, am pagina oficială de facebook, locul în care public afișe pentru toate evenimentele la care particip.

http://www.facebook.com/FloRINVosOfficial

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cei ce te ascultă și te îndrăgesc!

Doresc tuturor cititorilor o vară frumoasă, cu mult soare, cu multă iubire și distracții cât mai frumoase!
Vă mulțumesc tuturor celor care îmi sunteți aproape, celor care îmi urmăriți și îmi susțineți activitatea artistică și vă promit în acest an multe melodii frumoase și colaborări de super calitate.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here