DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Zi încărcată de emoţie pentru interpreta de muzică populară Stana Stepanescu şi logodnicul ei, Ciobotin Boji. Aceştia au devenit părinţi spirituali al micuţului Vlad Irimia, evenimentul având loc la Suceava. A fost pentru prima dată când cei doi au creştinat un copil.

Cei doi îndrăgostiţi au avut mari emoţii, fiind pentru prima oară când au creştinat un copil. Însă micuţul lor finuţ, pe nume Vlad Irimia, a stat tare cuminte la naşi în braţe şi nu le-a făcut probleme. Fericită că a participat la un asemenea eveniment şi că a avut ocazia să devină naşă, Stana Stepanescu a împărtăşit bucuria cu fanii de pe facebook. “ Astăzi am botezat un îngeraș, el se numește Vlad Irimia și face parte dintr-o familie minunată! Noi, nașii îl iubim și îi vom fi mereu alături! ❤️ ”, a scris interpreta pe pagina sa de socializare.

Vlad, baieţelul unor buni prieteni
Botezul micuţului Vlad a avut loc la Suceava, unde finuţul interpretei a primit Taina Botezului. Micuţul este băiatul unor prieteni buni ai Stanei Stepanescu şi ai lui Ciobotin Boji si anume parintii minunatului ingeras sunt Ancuța Corlatan şi Irimia Adrian .După experienţa plăcută din această zi, Stana Stepanescu şi Ciobotin Boji se gândesc cu siguranţă să mai devină părinţi spirituali şi pentru alţi copii.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here