DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Florin Vos, sărbătorit de sute de persoane!

Florin Vos, un cunoscut interpret de muzică ușoară și populară, trăiește după un motto care îi inspiră întreaga viață și care are o însemnătate aparte în preajma zilei sale de naștere:

Stai departe de oamenii care îți micșorează ambiția. Oamenii mici întotdeauna fac asta. Cei cu adevărat mari te fac să te simți că și tu poți deveni mare!“- Mark Twain.

Ieri, cu ocazia zilei de naștere, Florin a fost asaltat de mesaje, atât pe pagina sa personală de Facebook, cât și pe cea oficială.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Totodată, fiind artist, Florin a fost la datorie de ziua lui, aducând veselie și voie bună la o nuntă frumoasă din Bistrița! Totuși, cu toate că aceea a fost noaptea lor specială, mirii s-au asigurat că îi oferă lui Florin un moment special, despre care Florin ne vorbește emoționat aici:

Mirii mei dragi și frumoși, s-au gândit la faptul că ziua lor specială, era și pentru mine o zi specială, pe care le-am dăruit-o lor, pentru că așa îmi place mie și asta mă face fericit, să dăruiesc tot ce am mai bun, celor din jur.🙏❤️

La miezul nopții, după ce au prezentat tortul lor special pregătit, pentru cel mai fericit eveniment din viața lor și după ce le-am cântat împreună cu toți invitații “La mulți ani!”, au făcut în așa fel, încât sa nu simt că mi se pregătește ceva, dar să îmi atingă sufletul atât de frumos, cu un gest minunat, pe care nu am cum să îl uit vreodată. Mi-au pregătit și mie un tort special, personalizat și împreună cu toți invitații lor, m-au felicitat. Vă dați seama că am fost copleșit de emoție și mi s-au umezit ochii, cu lacrimi de fericire!

Florin Vos- Gazeta Muzicanților
Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Noi nu putem decât să îi urăm un călduros LA MULȚI ANI, toate cele bune și fie ca visele sale să i se îndeplinească!

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Mai jos puteți citi un articol cu Florin despre ultima sa piesă, Viață pașii mei unde mă poartă 👇

Florin Vos- Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here