DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

A apărut după atâta timp pentru că am vrut să aibă un moment special pentru lansare, iar acum, în această perioadă a vieții mele, am simțit că este momentul să spun “Mulțumesc, viață!”

Bine te-am regăsit, dragă Florin! Astăzi vom vorbi despre cea mai nouă piesă a ta, “Viață pașii mei unde mă poartă”. Spune-ne care este tema acestei melodii.

Bun regăsit tuturor cititorilor “Gazetei Muzicanților”. Mă bucur că începem cu această întrebare pentru că melodia cea nouă chiar are o poveste. În urmă cu aproximativ 2 ani, în timp ce răsfoiam facebook-ul, din întâmplare, am dat de profilul unui tânăr poet, care mi-a atras atenția și am început să îi analizez postările pentru că mi se păreau foarte interesante. La un moment dat, citesc versurile care au îmbrăcat atât de frumos melodia mea și i-am scris lui Andrei Branasi, că despre el vorbim, întrebându-l ce e cu versurile acestea. Mi-a spus că e o poezie de suflet, compusă de el și ține tare mult la ea. Atunci am zis că merită să fie puse pe o melodie frumoasă, iar din acel moment a început pregătirea proiectului. Am compus a doua zi linia melodică, care a venit din prima încercare, ca un miracol, fără nicio modificare ulterioară și așa a rămas. A apărut după atâta timp, pentru că am vrut să aibă un moment special pentru lansare, iar acum, în această perioadă a vieții mele, am simțit că este momentul să spun “Mulțumesc, viață!”.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

Am apelat la profesionalismul prietenului meu, Alex Malschi, pe care îl consider unul dintre cei mai buni orchestratori din țară și cu care am lucrat foarte bine în toate proiectele de până acum. Surpriza cea mare vine prin prima colaborare cu Jimmy Laco, un instrumentist  virtuos, care colaborează cu mulți artiști consacrați din România și este membru al trupei “Nightloosers”. Alături de Alex, Jimmy a reușit să coloreze atat de frumos acest cântec cu părțile de chitară, pe care le-a imprimat.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Noul cântec are un ritm mai diferit. Spune-ne cum l-ai ales.

Nu am obiceiul să îmi atribui lucruri sau fapte pe care nu le-am creat eu, așa că o să vă spun exact adevărul. Datorită faptului că am lucrat de fiecare dată foarte bine cu Alex Malschi și am încredere foarte mare în viziunea lui și totodată, pentru că am simțit că îmi cunoaște gusturile muzicale, am lăsat la aprecierea lui stilul de abordare al melodiei, care se pare că este unul mai diferit decât tot ceea ce este în momentul de față pe piața muzicală din România. Acest slow country sună bine de tot. Sună ca la americani. Am și primit niște mesaje referitor la acest lucru, de la oameni care cunosc bine muzică și mi-au spus că asta e piesă de Nashville și oarecum, poate să fie biletul meu spre America. Dacă voi considera că este necesar, voi încerca și o variantă în limba engleză.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Bună întrebare! Am foarte mulți prieteni, cunosc de asemenea foarte mulți oameni, care știu că se regăsesc în acest cântec, iar în timp ce lucram la melodie, mă gândeam la unii dintre ei și la ce reacții vor avea, când vor asculta piesa. Așa a și fost! O parte din acei oameni, m-au sunat sau mi-au scris imediat după ce am lansat videoclipul în spațiul virtual și vreau să le mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru că îmi sunt mereu alături în proiectele pe care le întreprind. Nu îmi rămâne decât să dedic acest cântec familiei mele, în primul rând, prietenilor mei adevărați, care mi-au demonstrat asta de fiecare dată când au avut ocazia și nu în ultimul rând tuturor persoanelor care se regăsesc și atunci când ascultă cântecul, le trece toată viața până în acel moment prin fața ochilor.

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru noutăți și evenimente?

Avem mai multe modalități de a intra în contact cu organizatorii de evenimente sau pur și simplu, cu cei care mă doresc în mijlocul lor la un eveniment special din viața lor, cum ar fi :

– Contact telefon mobil : +40 740 578 606 ;

– E-mail – florinvos@yahoo.com ;

– Site Oficial : http://www.florinvos.ro ;

– Facebook Oficial : http://www.facebook.com/FloRINVosOffi…

– Canal YouTube Oficial : https://www.youtube.com/c/FloRINVos

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vă spun doar atât- Să fiți buni unii cu alții, să încercați să lăsați urme curate în urma voastră pe unde treceți că poate într-o zi vor trece copiii voștri pe aceleași urme și să nu uităm să mulțumim vieții pentru fiecare binecuvântare și pentru fiecare încercare la care suntem supuși. Din toate avem de învățat câte ceva! Gândurile mele bune și frumoase se îndreaptă către toți cei care citiți aceste rânduri, dorindu-vă multă sănătate, bucurii în viață și numai oameni frumoși în jurul vostru. Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here