DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

La mulţi ani fericiţi, Cristina Drăgulescu!

O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an!

De ziua ta venim cu cele mai frumoase gânduri şi îţi dorim sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.
Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească.

Îți dorim viață lungă, plină de aventuri și succese alături de cei dragi ție, mult noroc în toate deciziile pe care le vei face și fie că Dumnezeu să-ți lumineze calea spre tot ce este cel mai bun.

Să reușești să treci cu bine peste toate obstacolele țări, să ții fruntea sus indiferent de situație și să fii încrezătoare în propriile tale forțe știind că succesul e garantat. La mulți ani!

Cu drag,

echipa Gazeta Muzicanților

Cristina Drăgulescu- Gazeta Muzicanților

Soțul Cristinei, Dede Dragas, i-a urat cele mai frumoase cuvinte:

Poate că nu mă pricep la cuvinte frumoase dar aș vrea să-ți spun tot ce e mai frumos în lume. Nu există sărbătoare mai mare decât să te am pe tine alături în fiecare zi. Să te iubesc în fiecare zi, să mă iubești în fiecare zi. Te iubesc, La Mulți Ani!!!

Cristina Drăgulescu alături de soțul ei, Dede Dragas- Gazeta Muzicanților

Formația DRAGAS i-a urat la mulți ani colegei lor, Cristina Drăgulescu:

Astăzi e ziua colegei noastre!🎶🎤🍾🥂🎂🎉
LA MULȚI ANI, CRISTINA DRĂGULESCU ! Să fi sănătoasă! Să ai parte de bucurii și împliniri alături de familia ta frumoasă! 

Cristina Drăgulescu alături de formația DRAGAS- Gazeta Muzicanților
____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here