DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cântecul românesc răsună peste meleagurile țării noastre, unde interpreții noștri călătoresc pentru a alina puțin dorul de casă al românilor plecați din România!

Unul dintre acești interpreți de la noi este Ionel Pădurariu, care la sfârșitul lunii aprilie a adus veselie și bucurie în sufletelor românilor aflați în Spania. Mai multe despre acest concert și ce a însemnat el pentru românii de acolo, cât și pentru el, ne spune chiar Ionel, în rândurile de mai jos:

Am fost invitat la sfârșitul lunii aprilie să cânt românilor din Madrid unde am avut bucuria să întâlnesc foarte mulți români plecați departe de casă și dornici de a se bucura de cântecul nostru românesc și de voia bună, că doar prin muzica noastră românească le mai alinăm dorul de casă și de cei dragi. În cele două seri de petrecere am cântat pentru aproximativ 500 de români, care au avut parte de o distracție pe cinste cu muzică bună și bucate alese, la un renumit restaurant românesc din Madrid Los Hornos, unde voia bună a fost la mare înălțime!

Ionel Pădurariu- Gazeta Muzicanților

Am avut plăcerea să-i am alături și pe talentații artiști de la Formația Triton din zona Olteniei și renumita interpretă din zona Ardealului, Vladuța Lupău. Căldura și bucuria cu care ne-a primit publicul din Spania ne-a făcut să promitem toții cei ce am cântat în acele seri că vom reveni cât mai curând în Spania cu noi surprize plăcute pentru românii noștri dragi plecați departe de casă!

Ionel Pădurariu și Formația Triton- Gazeta Muzicanților
Ionel Pădurariu și Vlăduța Lupău- Gazeta Muzicanților

Gazda noastră a fost un român cu suflet mare, domnul Sorin Musa, căruia îi mulțumim pentru căldura cu care ne-a primit. Dumnealui este un mare iubitor de cântec, de tradiție, și de obiceiurile noastre românești, un om ce se implică și reușește să facă multe lucruri frumoase pentru comunitatea românilor din Spania! , a încheiat Ionel.

Ionel Pădurariu- Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here