DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

,,Bine-mi șade măritată ” e una dintre cele mai vesele și mai dinamice melodii ale mele

Bine te-am regăsit, dragă Gabriela! Anul acesta, Sărbătorile Pascale au venit și cu o surpriză din partea ta, o nouă piesă ce te invită la joc și voie bună, Bine-mi șade măritată. Spune-ne cum a luat naștere această piesă.

Bine v-am regăsit!
,,Bine-mi șade măritată ” e una dintre cele mai vesele și mai dinamice melodii ale mele și mi-am propus ca de Paști ar fi cel mai bun moment să o aduc în atenția ascultătorilor.
Mi-am dorit să ca prin creația mea să transmit bucurie și așa a luat naștere piesa ,,Bine-mi șade măritată”, sper că am reușit! 😊

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările pentru videoclip?

Filmările au avut loc într-un spațiu de poveste, în Gura Humorului, La Roată. Acolo e așezat bucată cu bucată satul nostru de altă dată în care căsuțele cu cerdac au ladă de zestre, oale de lut și linguri de lemn. Ce frumos trăiau bătrânii noștri odată…

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților

Cine sunt sumedeniile de dansatori frumoși pe care îi ai în clip?

Am fost înconjurată de tineri frumoși și talentați, îmbrăcați în straie populare din zona Bacăului, care fac parte din Ansamblul de dansuri ,,Plaiuri băcăuane” condus de maestru coregraf Robert Costrovanu și ,,Mugurașii Agăș” cărora le mulțumesc! Unul mai frumos ca altul!

Tu fiind de ceva timp măritată, spune-ne ce sfat le-ai da tinerelor soții sau fetelor care urmează să se căsătorească?

Ca și sfat pentru viitoarele soții, le-aș spune să facă ceea ce simt. Căsătoria e un pas important în viața noastră. Cu toții ne dorim să dureze o viață! De aceea trebuie să facem asta când simțim cu adevărat că omul de lângă noi merită să facem acest pas. Viața de familie este frumoasă. Nimic nu ne împlinește mai mult în viață decat o familie unită în care sa dăinuie înțelegerea și armonia.

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților

La ce evenimente te puteam vedea în viitorul apropiat?

Abia aștept sâmbătă aceasta, pe 4 Mai, să cânt la ,,Balul Tradițional al Gospodarilor” din Așău, anul acesta fiind a III-a ediție, acolo unde toți gospodarii vin îmbrăcați în costume populare și petrec până în zori alături de noi, formația ,,Gabriela Comăneci taraf&ban”, Angelica Flutur, Nicu Mâță, ansamblul pe care îl ghidez ,,Mândre trotușene” și mulți alți artiști!

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Tuturor cititorilor le doresc zile frumoase cu armonie și bucurie, iar nevestelor le dedic cea mai nouă melodie ,,Bine-mi șade măritată”!
Vă îmbrățișez!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here