DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am început luna frumos spun eu, cu o piesă de primăvară, o asociere între acest frumos anotimp și dragostea

Bine te regăsim, draga noastră Bianca! Ai început luna mai foarte bine, lansând o nouă piesă, S-a făcut iar primăvară. Spune-ne care este tema generală a acesteia.

Bine v-am regăsit! Așa este, am început luna frumos spun eu, cu o piesă de primăvară, o asociere între acest frumos anotimp și dragostea.

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea melodiei?

Atât pentru linia melodică, care a fost făcută de Cristian Bălteanu cât și pentru text, compus de Andrei Brănași, a fost prima colaborare și cu siguranță nu ultima! Acești doi oameni minunați au făcut ceva mai mult decât mi-aș fi imaginat și le mulțumesc din suflet!

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Filmarile au avut loc la frumosul Complex Flonta din Timișoara, unde am fost găzduită cu drag și le mulțumesc! De altfel, mulțumesc pentru frumoasa colaborare Gartner Stefan și Zita, video-foto!

Cui dedici noul cântec?

Acest cântec îl dedic tuturor celor care iubesc, celor care se regăsesc în el ori celora care le place pur și simplu această piesă.

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Cum ai petrecut Sărbătorile și cum se prevede restul primăverii pentru tine?

Întotdeauna sărbătoriile se petrec alături de cei dragi, așadar eu fiind de religie Catolică petrec Sărbătorile Pascale de două ori, iar în ultimii ani petrec și acasă cu familia mea și cu familia iubitului meu. Pentru mine nu contează religia, Dumnezeu este doar unul!

Restul primăverii va fi cu siguranță minunat, deoarece timpul frumos pe care îl așteptăm cu nerăbdare și floriile nu pot să ne aducă decât bucurie, zâmbete și bunăstare!

Bianca Braun- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Tuturor celor care îmi urmăresc activitatea și citesc Gazeta Muzicantiilor le doresc multă sănătate și bucurie, vă mulțumesc din suflet pentru fiecare like, share, comment și vă aștept în continuare pe Facebook și Youtube: Bianca Braun cât și pe Instagram:_bianca.braun_ !
Vă pup și vă îmbrățișez!

https://www.facebook.com/Bianca.Braun.93

https://www.youtube.com/channel/UC-2QbWKtJf9n_tVgAk-YFXA

https://www.instagram.com/_bianca.braun_

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here