DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Logodnicul meu a creat linia melodica, iar eu am făcut versurile, inspirându-ma din viața reală, plus un strop mare de satiră!

Bine te-am regăsit, draga noastră Laura! Anul acesta, iepurașul a adus un cadou minunat pentru tine și pentru publicul larg, un nou videoclip, Voi bărbaților. Știm deja din interviul trecut că această nouă melodie este una satirică și că te-ai inspirat pentru versuri din viața reală. Spune-ne cât timp ți-a luat să compui această melodie.

Bine v-am regăsit dragilor, sper că sărbătorile au fost frumoase și că le-ați petrecut așa cum v-ați dorit! Mă bucur că ați ascultat noua mea melodie, Vai Bărbaților, o melodie făcută pentru oameni cu simtul umorului foarte dezvoltat! De obicei nu durează mult până conturăm o nouă melodie! Totul este spontan, iar atunci când am inspirație totul merge de la sine! Logodnicul meu a creat linia melodică, iar eu am făcut versurile, inspirându-mă din viața reală, plus un strop mare de satiră!

Laura Erhan- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Am filmat videoclipul în Poiana Stampei, într-o locație desprinsă din vremea bunicilor mei! Casa-Muzeu este locul unde tradițiile se împletesc cu frumosul, unde pătrunzi într-o lume, parcă ireală, dar atât de frumoasă!

În videoclip avem parte de o poveste în care te găsim în rol de nevastă cu copii. Spune-ne cum ți s-a părut această postură și cine a fost „familia ta de o zi” din videoclip.

Mi-a plăcut foarte mult să joc rolul de nevastă, mai ales pentru faptul că iubesc enorm de mult copiii! Am ales niște personaje foarte dragi mie. Prima fetiță este Antonia, care are o voce minunată și sunt convinsă că are un viitor strălucit, pentru că este isteață și talentată! Iar băiețelul și fetita, copiii mai mari, sunt ai viitorilor noștri nași de cununie, copii pe care îi iubesc foarte mult. Toți sunt frumoși, carismatici și talentați! Sunt și colegii mei de trupă, iar în rolul bărbatului cu pricina este colegul meu Alex Hurghis, cel mai potrivit om pentru acest videoclip.

Laura Erhan- Gazeta Muzicanților
Laura Erhan- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Dedic această melodie tuturor oamenilor petrecăreți ce îmi iubesc și apreciază munca.

Laura Erhan- Gazeta Muzicanților

Care au fost primele reacții la cântec?

Mă bucur că acest cântec a fost primit cu atâta caldură și promit cititorilor, cât și prietenilor ce mă urmăresc, că în curând o să postez o melodie și pentru femei, ca să fie egalitate!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here