DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Fiindcă am intrat de curând în rândul lor, am gândit un cântec care să reflecte într-un mod satiric poziția tinerelor neveste în căsnicia abia începută

Bine te-am regăsit, draga noastră Olimpia! Am înțeles că ne pregătești o surpriză pentru aceste Sărbători. Spune-ne despre ce e vorba.

Bine v-am regăsit, în prag de sărbătoare, dragi cititori ai Gazetei Muzicanților! Am pregătit cu mare drag, pentru toți cei care mă ascultă și îndrăgesc cântecul meu, o nouă surpriză și am considerat acest moment foarte potrivit pentru a o aduce în fața dumneavoastră.

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Cum se numește noua piesă și când va avea loc lansarea?

Fiindcă am intrat de curând în rândul lor, am gândit un cântec care să reflecte într-un mod satiric poziția tinerelor neveste în căsnicia abia începută. În consecință, piesa se numește “Nevestele Tinerele”. Dragi doamne, și de ce nu, domnișoare, soții în devenire, luați aminte la “cum stau treburile” după ce intrați în rândul nevestelor.

Lansarea va avea loc dumincă, această nouă piesă fiind cadoul meu de Paști pentru cei care mă îndrăgesc.

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Cum vei sărbători Sărbătorile Pascale anul acesta?

Și anul acesta, ca în fiecare an, voi petrece timpul alături de familie, în satul natal, Poiana Ilvei, locul în care orice sărbătoare are un farmec de neegalat.

Olimpia Guzu Chiș- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Vă salut cu drag și vă îmbrățișez, “Paște fericit!” Tuturor cititorilor cu drag de cântec popular! Să auzim numai de bine, sărbători cu pace și liniște!

Pentru a fi la curent cu toată noutățile Olimpiei, și pentru a fi primii care să ascultați noua piesă, nu uitați să o urmăriți pe canalele de socializare 👇

https://www.facebook.com/olimpiaguzu/

https://www.instagram.com/lucia.olimpia.guzu

https://www.youtube.com/channel/UC5olukOjWEYDQv3s6iCguSw

Pâna duminică, vă lăsăm în comapnia pricesnei lansate de artistă anul acesta 👇

-