DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

,,Tinerețea mea frumoasă” este un cântec ce se inspiră din viața mea reală, din tinerețea pe care eu într-adevăr o trăiesc

Bine te-am regăsit, dragă Larisa! Tocmai ce ai lansat o nouă piesă, Tinerețea mea frumoasă. Spune-ne cum a luat naștere acest cântec.

Bine v-am regăsit și eu dragii mei! Da, tocmai ce am lansat piesa cu titlul ,,Tinerețea mea frumoasă”, care este un cântec ce se inspiră din viața mea reală, din tinerețea pe care eu într-adevăr o trăiesc.

Larisa Horvath- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea piesei?

La producerea piesei am colaborat cu doamna Vetuța Trancotă de la Reșița, dânsa a creat linia melodică și textul. Piesa a fost înregistrată în studio la domnul Marcel Bogdan tot de la Reșița. Ca instrumentiști i-am avut pe Dutu Marian la Vioară, Nicu Blidariu la Saxafon, iar mixajul îi aparține tot lui Marcel Bogdan, pe această cale aș dori să le mulțumesc tuturor pentru că au fost alături de mine la realizarea acestei melodii.

Larisa Horvath- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat?

Filmările au avut loc la Muzeul Satului din Timișoara, într-un ambient deosebit de frumos, aici i-am avut alături de mine pe dansatori de la ansamblul ,,Sorocul” din Berecsaul Mare, unde au ca și coregraf pe Cătălin Prodan. Lângă mine a mai fost alături la realizarea filmărilor și Dezdemona Toma Rusoaie căruia doresc să îi mulțumesc pentru tot ajutorul și toată susținerea. Și bineînțeles, filmarea a fost realizată de Emil Panacsek.

Larisa Horvath- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noul cântec?

Noul meu cântec îl de dedic tuturor prietenilor mei și tuturor celor care se regăsesc în el.

Cum vei petrece Sărbătorile Pascale anul acesta?

Sărbătorile Pascale o să le petrec alături de familia mea, în prima zi de Paști în satul meu frumos de pe Valea Mureșului, mai exact în satul bunicilor mei Bacăul de Mijloc, unde merg cu drag ori de câte ori mă prinde dorul de ei, iar în a doua zi de Paști voi petrece prin cântec.

Larisa Horvath- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Tuturor cititorilor le doresc ca lumina Sărbătorilor Pascale să le între în suflet și în case!

Videoclipul poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=gTioxTOrtc4

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here