DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

“Tu mi-ai fost și-mi ești scăparea” mi-e tare dragă, o știu de la bunicii mei de când am fost micuță și mi-am dorit în mod special să o cânt și să o imprim

Bine te-am regăsit, draga noastră Adriana! Ne întâlnim astăzi pentru a discuta despre ultima ta piesă lansată, priceasna “Tu mi-ai fost și-mi ești scăparea” și despre ce înseamnă pricesnele pentru tine. Spune-ne, în primul rând, cum de ai ales să lansezi o priceasnă.

Bine v-am regăsit și eu dragii mei! Atât pentru mine, cât și pentru restul lumii, cred că pricesnele au o însemnătate aparte sufletului nostru pentru că este vorba despre Iisus, despre durere, despre jertfa Lui pentru noi. Această priceasnă nouă lansată “Tu mi-ai fost și-mi ești scăparea” mi-e tare dragă, o știu de la bunicii mei de când am fost micuță și mi-am dorit în mod special să o cânt și să o imprim.

Adriana Botiș- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea pricesnei “Tu mi-ai fost și-mi ești scăparea”?

În producerea pricesnei și a tot ceea ce ține de înregistrare de mare ajutor mi-a fost Ionuț Lucian de la Sighetul Marmației, căruia îi mulțumesc din suflet.

Unde a avut loc filmarea videoclipului?

Videoclipul a fost realizat de Bogdan Sabău, într-un loc extraordinar de frumos de care eu m-am îndrăgostit, la Mânăstirea Sfânta Treime din Moișeni. Vă îndrum pe toți să pășiți în acel loc minunat.

Plănuiești să mai lansazi și alte pricesne pe viitor?

Da, îmi doresc să mai înregistrez și alte pricesne pe viitor, pentru ca cei care mă ascultă să se poată bucura de ele.

Cum te simți atunci când interpretezi o priceasnă?

Cred că s-a vazut și în videoclip- emoție, lacrimi, trăire sufletească, iertarea de păcate și dorința de a fi mai bun.

Adriana Botiș- Gazeta Muzicanților

Cum vei sărbători Paștele anul acesta?

Sfintele Sărbători le voi sărbători în familie, iar în ziua de Paști păstrăm tradiția în fiecare an de a ne aduna toți din familie la una dintre bunicile mele din satul Fânațe, comuna Cernești.

Un gând pentru cititori!

Cititorilor noștri dragi le doresc Sărbători Fericite, liniștite și binecuvântare! Dumnezeu să le lumineze sufletele și casa!

‼ Pentru a putea fi la curent cu toate noutățile din partea Adrianei Botiș, nu uitați să o urmăriți pe Facebook, Instagram și YouTube 👇

https://www.facebook.com/AdrianaBotisOfficial/

https://www.instagram.com/adriana_botis/

https://www.youtube.com/channel/UC0cSjsJUCaSIl60oAACNuTg

-