DISTRIBUIȚI

Tânărul și foarte talentatul bănățean Vlad Amza a filmat primul său videoclip!

Ziua de marți a fost una cu o încărcătură deosebită pentru tânărul solist bănățean Vlad Amza!

Am tras cu ochiul pe pagina lui de Facebook și am văzut cu câtă bucurie își anunța finalizarea filmării primului lui videoclip la prima lui piesă “Dor de sat și munte”.

Filmările s-au desfășurat în cadre inedite, în comuna Eșelnița, foarte aproape de Orșova, acolo unde pentru Vlad Amza înseamnă acasă.

Toată familia a fost aproape de el și mulți prieteni, fiecare aducându-și aportul pentru a face din visul lui Vlad o realitate minunată iar solistul bănățean nu a întârziat să le mulțumească tuturor: “Astăzi am filmat videclipul piesei mele de suflet: “Dor De Sat Și Munte”, care va apărea în curând pe Youtube! Vreau să mulțumesc din tot sufletul meu familiei mele, în care se regăsește și cel care mi-a făcut textul și anume Andrei Branasi, pentru susținere și ajutorul necondiționat oferit la îndeplinire acestui vis al meu!

Vlad Amza- Gazeta Muzicanților

Am dorit cu tot sufletul să filmez primul meu videoclip acasă în Clisura Dunării, aici unde sufletul meu își găsește liniștea și pentru asta, vreau să mulțumesc doamnei Doina Grigore cea care mi-a deschis, cu toată inima, porțile Muzeului Etnografic “Doina și Teodor Grigore”, acolo unde am filmat cele mai frumoase cadre!

Mulțumesc pentru tot profesionalismul si dăruirea din lume, celui mai bun si talentat cameraman, domnului Stretcu Adrian, prin a cărui viziune povestea cântecului meu a prins contur atât de frumos! Mulțumirile mele se îndreaptă către cele mai bune cadre didactice pe care Eșelnita le are, doamna Clara Tîrcă și doamna Cocoana Rosemarie pentru că au răspuns cu atâta drag si promtitudine dorintelor mele si au un aport cosiderabil în realizarea acestui vis! Mulțumesc dansatorilor simpatici și talentati ai Școlii din Eșelniţa pentru că mi-au fost alături!”

Vlad Amza- Gazeta Muzicanților
Vlad Amza- Gazeta Muzicanților
-