DISTRIBUIȚI

Pregătesc pentru lansare o melodie nouă, compusă de mine, atât versurile cât și linia melodică, care se numește “M-o luat un gând asară” și ca gen muzical este o învârtită din zona Sibiului

Bine te-am regăsit, Mihai! Am înțeles că ne pregătești o surpriză muzicală pentru viitorul apropiat. Spune-ne cum se numește noua piesă și ce gen este.

Bună ziua! Bine v-am regăsit! Da, sunteți bine informați. 😊 Pregătesc pentru lansare o melodie nouă, compusă de mine, atât versurile cât și linia melodică. Ea se numește “M-o luat un gând asară” și ca gen muzical este o învârtită din zona Sibiului. Mie îmi plac foarte mult învârtitele și să le cânt și să le joc, dar cu părere de rău, observ pe la evenimente că sunt tot mai puțin jucate și cântate de către generațiile mai tinere. Adevărul e că sunt și mai greu de “abordat”. Totuși, eu încă le cânt că îmi sunt dragi și încerc pe cât posibil să “țin steagul sus” cu acest gen muzical pentru a nu se pierde din folclor, învârtita noastră de la Sibiu.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Care este tema acesteia?

Tema acestei melodii este DRAGOSTEA.
În povestea acestei melodii se regăsesc doi tineri îndrăgostiți care au gânduri de nuntă. Pentru a o putea face mireasa lui, el este nevoit a depune mai multe eforturi, să zic așa, și anume a-și arata bunele intenții viitorilor socrii care nu se lasă așa ușor înduplecați a-și da fata frumoasă și harnică.
Știți cum e și în viață: ce-i bun, frumos și de calitate se câștigă mai greu.

Finalul acestei povești este unul fericit. Fericit sunt și eu deoarece melodia mea este gata spre a fi “scoasă în lume” spre încântarea publicului meu.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Pe când plănuiești lansarea videoclipului?

Plănuiesc a fi lansat videoclipul spre sfârșitul acestei săptămâni.

Unde pot cei ce îndrăgesc fi la curent cu toată noutățile tale?

Cei ce îndrăgesc activitatea mea, mă pot urmări pe canalul meu de YouTube, pe profilul de FB, pe pagina oficială de FB- Mihai Mărginean și nu în ultimul rând, pe televiziunile de profil, când e cazul.

https://www.youtube.com/user/MihaiMarginean

https://www.facebook.com/mihai.marginean.50

https://www.facebook.com/MihaiMarginean.ro/

Un gând pentru cititori!

Dragilor, vă doresc tuturor să fiți tot timpul înconjurați de frumos, de iubire, de bunătate, de zâmbet. Sărbătorile ce se apropie să vă găsească sănătoși, împliniți, împăcați și cu bucurie-n suflet. BUNĂ SĂ VĂ FIE VIAȚA! DOAMNE AJUTĂ!

-