DISTRIBUIȚI

Albumul de pricesne “Blândul păstor” al lui Mihai Poșteanu va avea parte de o a doua lansare, de data aceasta la Cluj!

Concertul de lansare va fi totodată și un concert caritabil, care se va desfășura la cinema Mărăști din Cluj-Napoca, pe data de 17 aprilie, începând cu ora 19.

Mihai a transmis un mic mesaj celor ce îl îndrăgesc și îl ascultă:

Și-au ascultat chemarea, venind în slujba ajutorării semenilor nu doar cu inima, ci și cu talentul și timpul lor. Ei au făcut posibil un eveniment dedicat nouă. În 17 aprilie, începând cu ora 19, la cinema Mărăști, Dumnezeu întâlneste oamenii cu faptele lor, glăsuind iubirea și speranța. Haideti împreună să-l întâmpinam pe Blândul Păstor!
Vă așteptăm cu drag. Doamne ajută.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Suzana și Daciana Vlad vor susține un recital la această lansare, cele două transmițând un mic mesaj celor ce le îndrăgesc:

Avem marea plăcere ca, în preajma sărbătorilor pascale, să vă invităm să fiți martorii unui #concert plin de emoție, din dorința de a oferi o mână de ajutor celor ce se îngrijesc de semeni de-ai noștri mai puțin norocoși decât noi!! ❤️🙏🏼🎵

Olimpia Guzu Chiș a transmis și ea un mic mesaj:

Dragi prieteni, vă invitam cu drag la un frumos concert caritabil, în data de 17 Aprilie, la Cinema Mărăști, ora 19:00. 

Prima lansare a albumul de pricesne “Blândul păstor” a avut loc la Lusuș, iar mai jos puteți citi un interviu cu Mihai despre acest concert de lansare 👇

-