DISTRIBUIȚI

Diana Bucșa se numără printre puținii artiști de muzică populară din România care se pot lăuda cu un videoclip care a trecut de 1 milion de vizualizări!

Artista a atins cifra fabuloasă într-o lună de la lansarea cover-ului a două piese foarte apreciate de public, lucru și mai impresionant! Ba mai mult, videoclipul aproape se bucură de încă 100.000 de vizualizări, cifra crescând pe zi ce trece.

Diana este foarte fericită pentru această realizare și de aceea va continua să aducă publicului larg melodii la care muncește cu și din suflet:

Le mulțumesc tuturor celor care mă apreciază deoarece datorită lor am ajuns în timp record la 1 milion de vizualizări și nu pot decât să îi asigur că urmează și mai multă muzică.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

Videoclip ce face senzație pe YouTube, postat de artistă pe canalul ei, conține 2 cover-uri ale unor piese foarte cunoscute: Luna Albă a lui Marian Cozma și Tinerețea mi s-a dus cu anii de Ghiță Munteanu.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

Și pentru că orice artist are o echipă întreagă în spate pentru a face posibilă prestația acestuia, la acest videoclip Diana a colaborat cu: Saxofon-Muresan Felician, Vioară-Cosmin Mititi, Clape-Lay Filaton, Acordeon -Rauul Horatiu, Sunet -Alex Malschi, Video-Studionick, Locație _Grand Master Club.

Luna aceasta, Diana ne va surprinde cu o nouă piesă care cu siguranță va plăcea publicului, un duet cu Ghiță Munteanu!

-