DISTRIBUIȚI

Totul merge exact cum am plănuit, suntem liniștiți și fericiți și abia așteptăm ziua cea mare!

Bine te-am regăsit, draga noastră Anca! Astăzi ne reîntâlnim pentru a discuta despre planurile tale pentru anul acesta, în special, despre cel mai important eveniment din viața ta de până acum, nunta! Spune-ne când și unde are loc marele eveniment.

Bună ziua, dragii mei! Îmi pare atât de bine să ne reîntâlnim cu vești foarte bune atât pe plan profesional, cât și din viața personală. Cum vă spuneam, anul acesta are loc cel mai frumos eveniment din viața noastră și anume nunta. Frumosul eveniment va fi organizat în județul Hunedoara, la bunii noștri prieteni Seby și Crina Mercurean, și anume Domeniile Streiului, în data de 22 August 2019.

Anca Mihăilă și Laurențiu- Gazeta Muzicanților

Când a avut loc cererea în căsătorie și cum?

Cererea bineînțeles a fost într-un cadru intim, unde am primit și frumosul inel.

Cum merg pregătirile?

Despre pregătiri ce pot să spun, totul merge exact cum am plănuit, suntem liniștiți și fericiți și abia așteptăm ziua cea mare!

Anca Mihăilă- Gazeta Muzicanților

Au început emoțiile sau încă nu?

Deocamdată totul este sub control, dar cred că o să fim acaparați de emoții cu siguranță în ultimele zile.

Anca Mihăilă și Laurențiu- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul primăverii pentru tine?

Primăvară asta și nu numai va fi una plină de surprize pentru ascultătorii noștri. Am multe melodii în lucru la studiouri, însă pregătim și melodii LIVE.

Anca Mihăilă- Gazeta Muzicanților

Un gând cititorilor!

În încheiere ce pot să spun, decât că vă doresc vouă cât și dragilor noștri ascultători multă pace sufletească acum în prag de sărbătoare și să nu uităm să fim mai buni!

-