DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Noi, tinerii, avem datoria să ducem mai departe povestea istoriei

Bine te-am regăsit, draga noastră Maria! Am înțeles că ne pregătești ceva foarte frumos pentru luna viitoare. Spune-ne despre ce e vorba.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Da, așa este. E vorba despre o piesă patriotică la care lucrez de ceva timp și pe care am reușit să o finalizez cu ajutorul colegului și prietenului meu, Marius Ionuț Suciu și a doamnei Maria Anuța care mi-a făcut un text pe măsură.

Maria Bianca Gâvan, Gazeta Muzicantilor

Cum se numește piesa și cam pe când preconizezi lansarea videoclipului?

Piesa se numește “Să trăiești neam din vecie”. Lansarea videoclipului mi-aș dori să fie pe la mijlocul lunii mai, dacă nu și mai repede.

Cum de ai ales să lansezi o piesă patriotică?

Întotdeauna am știut că istoria ne-a fost însoțită de cântecele patriotice. În activitățile școlare am făcut cunoștință încă de mică cu cântecele ce îți trezesc adânci sentimente, patriotice. Acestea sunt cântate din ce în ce mai rar și cu o vădită sfială. Devine o “greutate” să te declari patriot. Sunt la un pas de a se pierde cântecele și trăirea autentică.
Cântecele patriotice spun povești: povestea istoriei care trebuie să rămână vie în mintea și sufletul nostru. Noi, tinerii, avem datoria să o ducem mai departe, de aceea am ales să lansez o piesă patriotică!

Maria Bianca Gâvan, Gazeta Muzicantilor

Cum vei petrece Sărbătorile Pascale anul acesta?

Sărbătorile Pascale le voi petrece ca în fiecare an, alături de familia mea, voi merge la biserică îmbrăcată în costum popular cum e tradiția. Acasă, așteptăm copilașii să vină după ouă roșii.

Gâvan Maria Bianca, Gazeta Muzicantilor
Gâvan Maria Bianca, Gazeta Muzicantilor

Un mesaj pentru cititori!

Dragi cititori, abia aștept să împărtășesc cu voi noua mea piesă!

Stați aproape! Vă doresc tuturor să aveți parte de sărbători frumoase, liniștite și cu pace în suflet!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here