DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am început primăvara în forță, cu 3 melodii și 3 videoclipuri lansate din 1 Martie până acum

Bine te-am găsit, dragă Florin! Acesta fiind primul nostru interviu, spune-ne unde te-ai născut și unde ai copilărit. 

În primul rând, vreau să salut această colaborare cu voi, Gazeta Muzicanților și să vă mulțumesc pentru că v-ați gândit să fac și eu parte din frumoasa familie a artiștilor cu care colaborați.
Pentru cei care nu mă cunosc încă sau cei care știu mai puține lucruri despre mine, voi răspunde în câteva cuvinte la întrebarea ta, iar pe cei interesați de întreaga mea biografie, îi invit pe site-ul meu oficial (www.florinvos.ro), sau pe pagina mea de Facebook  (www.facebook.com/FloRINVosOfficial), unde vor găsi povestea vieții mele, din copilărie, până la maturitate. 
M-am născut în Reghin (orașul viorilor), din județul Mureș, în anul 1981, într-o zi însorită de vară, mai exact în 1 Iunie (ziua copilului), loc în care am și copilărit. 

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Care este genul de muzică pe care îl cânți cel mai des?

Este foarte dificil să îmi fac o evaluare, referitor la această întrebare. Am început să cânt în strana bisericii, undeva la vârsta de 9 ani, apoi am cântat folk, apoi rap & hip hop, apoi pop rock și de la 15 ani, adică de 23 de ani, am intrat serios în câmpul muncii, la nunți, botezuri și alte evenimente fericite din viața oamenilor, iar astfel am fost nevoit să cânt cam de toate, dar specializarea mea este muzica ușoară, cover-uri din repertoriul național și internațional.
Dacă e să ne referim la partea creativă a activității mele artistice, pot spune cu mândrie că în ultimii 10 ani am scos pe piața muzicală 7 albume, din mai multe genuri muzicale, albume la care am avut și multe colaborări frumoase, cu colegi dragi de cântec. Am un album de soul și R’N’B, am etno, Colinde Tradiționale Românești, un album de populară, muzică de petrecere, balcanică și mai nou, ca să fie și mai palpitant, am o colaborare cu trupa Haiducii lui 7 Cai, prin care aducem în fața publicului melodii haiducești, cu influențe de Etno Pop Rock.
Referitor la colaborări, pot spune că sunt un om bogat din punct de vedere muzical, pentru că am avut bucuria să cânt cu mulți artiști îndrăgiți din România, printre care amintesc pe: Daniela Gyorfi, Cristian Rizescu, Liviu Guță, Cristi Dules, Sorina Ceugea, Mc. Geo, Vali G., Anuța Motofelea, Haiducii lui 7 Cai, Andreea Morariu și urmează câteva colaborări de excepție, pe care vi le voi dezvălui la momentul potrivit. 

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Ai început primăvara cu o activitate bogată. Ne poți spune mai multe despre ce este vorba mai exact?

Așa este! Am început primăvara în forță, cu 3 melodii și 3 videoclipuri lansate din 1 Martie până acum. Pentru că se spune că primăvara este anotimpul iubirii, am ales ca melodiile lansate în perioada aceasta să fie melodii de dragoste.
Am început în 1 martie cu „Mi-e frică să mai iubesc” un cântec drăguț, la care am colaborat cu Neluțu Pește (muzică, versuri și orchestrații), DeMarco (mix & master) și Robert Tavagă (acordeon), iar videoclipul l-am filmat în unul din cele mai frumoase orașe din lume, cetatea eternă, Roma.


La sfârșitul lunii martie, am lansat un alt cântec de dragoste, cu titlul „Sub TE IUBESC mă iscălesc”, cântec realizat în colaborare cu Alex Malschi (orchestrații), Adi Mihu (versuri) și Andrei Oșan (saxofon), iar muzica îmi aparține. Videoclipul l-am filmat în frumoasa cetate de la Sighișoara și în București.


Cea mai recentă melodie lansată a fost duminică, 7 aprilie 2019. „Poveste într-un jurnal”, un etno frumos, compus și orchestrat de Neluțu Pește, care observ din reacțiile pe care le primesc că deja se bucură de aprecierea publicului.


Cam la asta se rezumă începutul primăverii, până în acest moment. 

Florin Vos- Gazeta Muzicanților

Cum se prevede restul primăverii pentru tine?

Pot spune ca anul acesta mi-am propus foarte multe. Mai am câteva melodii finalizate, care abia așteaptă să ajungă în fața publicului ascultător, iar momentan lucrez la o nouă provocare din cariera mea. Urmează o melodie Country, compusă de mine, pe versurile tânărului poet Andrei Branasi, la care lucrez împreună cu Alex Malschi și Jimmy El Laco. Va fi un cântec foarte frumos, cu niște versuri foarte profunde, despre viață, o linie melodică foarte plăcută și orchestrații realizate de profesioniști desăvârșiți. Abia aștept să aduc în fața publicului „Viață, pașii mei unde mă poată”, un cântec care sigur va atinge multe suflete.
Urmează și câteva colaborări, cu artiști foarte îndrăgiți de public, dar toate la timpul lor. 

Un mesaj pentru cititori!

Pentru cititorii Gazetei Muzicanților transmit cele mai sincere și frumoase gânduri de bine, din partea mea.
Dragii mei, vă doresc o primăvară cu mult soare în inimă, sănătate multă și să găsiți în fiecare zi motive, care să vă facă să zâmbiți cât mai mult sau chiar să râdeți cu gura până la urechi.
Cu mult drag,

Florin Vos 

Florin Vos- Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here