DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Participarea la un festival este deja un câștig, iar bucuria este și mai mare atunci când aud că am și câștigat un premiu!

Bine te-am regăsit, draga noastră Roxana! Ne întâlnim astăzi pentru a putea povesti puțin despre participarea ta la 3 festivaluri-concurs din țară, toate având loc în luna martie. În primul rând, ai participat la ediţia a IV-a a Festivalului Concurs “Lucreţia Ciobanu” de la Sibiu. Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Da, a fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, o perioadă în care am reușit să particip la câteva festivaluri importate din țară. La Sibiu a fost primul festival pe anul acesta, experiența de acolo a fost una cu totul și cu totul specială. Doamna Silvia Macrea a avut grijă, ca noi toți să ne simțim foarte bine în familia Junilor Sibiului. Totul a fost la superlativ.

Pe lângă faptul că ai participat, ai fost și premiată, obținând premiul III. Ce trăiri ai avut când ai auzit că vei fi premiată la un așa de prestigios festival?

Participarea la un festival atât de valoros este deja un câștig, bucuria a fost și mai mare atunci când am auzit că am obținut premiul al III-lea, iar în acele momente am simțit pur și simplu că toată munca și dăruirea mea au fost apreciate și răsplătite.

Ce piese ai interpretat?

Piesele pe care le-am interpretat în concurs aparțin unor mari interprete ale Banatului, Mariana Drăghicescu și Filofteia Moldovan Cântecul doinit: “De-aș fi pasăre să zbor” Piesa cu acompaniament “Mi-o șerut băgița gură”.

Totodată, ai participat și la Festivalul-Concurs “Florile Ceahlăului”. Cum a fost experiența de acolo?

Așa este, am avut bucuria să particip pentru prima dată și la Festivalul “Florile Ceahlăului” de la Piatra-Neamț. A fost o experiență tare plăcută în urma căreia am obținut premiul I.

Nu în ultimul rând, ai participat și la Festivalul Național “Flori în Țara Bârsei” din Brașov. Povestește-ne mai mult despre experiența de la acest festival.

La Brașov, aflându-mă pentru prima data la un festival, participarea mea a fost de bun augur. Am reușit să obțin premiul al II-lea.

Ai avut emoții sau deja le stăpânești bine având în vedere că ai mai participat la concursuri și festivaluri până acum?

Desigur că încă există pentru că dacă nu avem emoții nu putem transmite emoție. Nu mai sunt acele emoții care erau la început și din cauza cărora clacam de cele mai multe ori, după trecerea timpului am mai acumulat experiență și acum știu să le stăpânesc și să le folosesc în favoarea mea.

Cu ce amintiri și trăiri vei rămâne în urma acestor festivaluri?

Așa cum spun mereu, după fiecare festival cele mai frumoase realizări sunt prieteniile pe care reușești să le legi cu ceilalți concurenți, amintirile, clipele frumoase, distracțiile, etc. Mereu am fost foarte apropiată de colegii mei de cântec, iar în ultimul timp totul a devenit mai frumos, atmosfera din festivaluri este mult mai plăcută.

Cum se arată restul primăvării pentru tine?

Cum spuneam în urmă cu ceva timp, pregătesc un material muzical, cât de curând revin cu detalii mai amănunțite. Pentru această vară am planuri mărețe așa că sper să le îndeplinesc pe toate.

Un mesaj cititorilor!

Vă mulțumesc că mereu sunteți așa aproape de sufletul meu. Vă prețuiesc și vă doresc numai bine.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here