DISTRIBUIȚI

Gemenele maramureșene, Suzana și Daciana Vlad, ne dovedesc încă o dată că folclorul românesc este dus mai departe, că este promovat și ascultat atât pe meagurile românești, cât și în țări străine

În urmă cu nici o lună, Suzana și Daciana au lansat ceva foarte inedit în folclorul românesc, au făcut un cover al unei melodii de succes, “Djadja”, căruia i-au pus versuri din folclor, piesa devenind “O bage”.

Acum, melodia nu numai că este foarte ascultată de români, fiind difuzată și la Radio Zu, acesta fiind un lucru foarte important pentru un artist de muzciă populară, dar aprecierea publicului depășește granițele țării noastre.

Ieri, melodia noastră “o bage”, după coverul Djadja, s-a auzit în Suedia unde va mai fi difuzată și pe viitor. În urmă cu câteva zile, piesa s-a auzit și la Radio Moldova, ne-au spus surorile maramureșene.

Suzana și Daciana Vlad- Gazeta Muzicanților

Cele două promotoare ale muzicii populare românești sunt foarte fericite pentru acest succes, și chiar își propun să mai repete ceea ce au făcut cu “O bage”:

Suntem încântate să vedem că acest cover “O bage” a piesei originale “Djadja” are așa mare succes. Faptul că piesa este difuzată și pe radiouri, printre care și Radio ZU, ne-a făcut să ne gândim în lunile ce urmează la un nou cover. Piesa a intrat și în playlistul unor radiouri internaționale, precum Suedia și Republica Moldova, iar asta ne bucură nespus! Am lucrat la această piesă împreună cu Bibanu. Totul a fost făcut în studioul lui și îi mulțumim pentru implicare. Le mulțumim tuturor celor care ne apreciază munca și au înțeles divertismentul acestui cover! În luna mai venim cu noutăți populare! Până atunci, vă așteptăm pe canalul nostru de YouTube “Suzana și Daciana Vlad Official” unde puteți urmări toată activitatea noastră muzicală! Vorba unui prieten, vă îmbrățișăm cu sufletul! Ale voastre gemene, Suzana și Daciana Vlad!

Suzana și Daciana Vlad- Gazeta Muzicanților

Noi nu putem decât să le felicităm pe cele două artiste și să le urăm mult succes în continuare și să continue ceea ce fac, pentru că o fac foarte bine!

-