DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Atunci când cânți în fața publicului trebuie să transmiți emoție și să fii expresiv și sperăm că asta vom reuși să transmitem prin această melodie

Bine te-am regăsit, dragă Diana! Am înțeles că ne pregătești o surpriză muzicală de excepție, un duet foarte frumos. Spune-ne cum se numește noua piesă și alături de cine o interpretezi.

Bun găsit! Da, într-adevăr, ca de obicei, voi sunteți primii care aflați cele mai noi detalii în ceea ce privește activitatea mea artistică și nu poate decât să mă bucure acest lucru pentru că îmi sunteți tare dragi! Este vorba de un duet inedit alături de Ghiță Munteanu, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi, la adresa căruia nu am decât cuvinte de laudă, deoarece pe lângă faptul că este un artist în adevăratul sens al cuvântului, este și un om deosebit cu mult bun simt și sunt foarte fericită de această colaborare care să sperăm că va fi de bun augur.

Diana Bucșa și Ghiță Munteanu- Gazeta Muzicanților

Melodia se intitulează “M-am îmbolnăvit de ține“ și este o piesă de dragoste, în versurile căruia, din punctul meu de vedere, oricine ar putea să se regăsească deoarece, așa cum spune melodia, dragostea într-adevăr poate fi o boală grea, nu-i așa?

Diana Bucșa și Ghiță Munteanu- Gazeta Muzicanților

Pe când plănuiești lansarea videoclipului?

Lansarea oficială va fi în prima zi de Paște și abia aștept să ascultați și să vizionați videoclipul care a fost filmat la Arad și pe această cale vreau să mulțumesc din suflet Mc Pro Ciprian Idriceanu pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților
Diana Bucșa- Gazeta Muzicanților

În mare, care este tema piesei?

Cred lucrul cel mai important este să cânți cu sufletul, lăsând la o parte lucrurile tehnice, la final asta rămâne. Atunci când cânți în fața publicului trebuie să transmiți emoție și să fii expresiv și sperăm că asta vom reuși să transmitem prin această melodie.

Diana Bucșa și Ghiță Munteanu- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Vă pup și vă îmbrățișez cu drag!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here