DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Îndrăgitul maramureșean, Paul Ananie, reușește să ne surprindă cu fiecare proiect nou pe care îl lansează!

Ultima sa piesă, “Inimă, vreau să grăim” a avut parte de un videoclip unic în folclorul românesc, acesta fiind animat, videoclip ce s-a bucurat de un real succes și de nenumărate felicitări din partea ascultătorilor.

Acum, Paul ne pregătește o nouă piesă, iar la filmarea acesteia artistul invită iubitorii de folclor să i se alăture.

Dragi prieteni, pentru că îmi sunteți alături și vreau să vă fac părtași la o experiență împreună cu mine, vă invit duminică, #7_Aprilie, de la ora 16:30 la #Casa_Tradițională_Borlean din Vadu Izei, Maramureș (Strada Zăvoi 689, Vadu Izei) la #FILMAREA_NOULUI_MEU_CLIP❣️, a menționat Paul Ananie pe pagina lui de Facebook.

Însă, cei doritori trebuie să știe că ținuta tradițională românească este obligatorie!

Ce trebuie să faceți pentru a apărea în noul meu videoclip? Să veniți cu cele mai mândre și autentice costume populare ( #VECHI și adevărate moroșenești‼️) și să jucați de-nvârtit după horea me’❣️. De voia bună mă ocup eu 😁.Vă mulțumesc și aștept mesajele voastre dacă vreți să veniți. 🤗, a adăugat Paul.

Noua piesă, despre care știm că va avea un videoclip autentic, plin de voie bună și români care iubesc muzica populară românească, va avea premiera de Paști.

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

Stați cu ochii pe pagina lui Paul de Facebook, cât și pe canalul lui de YouTube pentru a fi la curent cu toate noutățile 👇

https://www.facebook.com/fanpage.paul.ananie

https://www.youtube.com/channel/UCaMq3zLPshntOw7svz6Y4JA

-