DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Un vis împlinit, o seară magică! Așa s-ar putea descrie seara de 31 martie 2019 pentru îndrăgita interpretă de muzică populară din Suceava, Laura Olteanu!

“Acasă-i România” reprezintă pentru Laura Olteanu mai mult decât numele unei piese din repertoriul ei, mai mult decât numele unui album foarte apreciat de către public. “Acasă-i România” definește un ideal comun, un ideal pentru care mulți români tânjesc și un reper de bază pentru Laura. Iar de ieri, “Acasă-i România” reprezintă un pas înainte spre o Românie unită și un vis împlinit pentru artista suceveană.

Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava a găzduit duminică seară spectacolul vieții artistei Laura Olteanu, spectacol ce a încântat inimile a peste 700 de oameni, care au venit să o asculte pe Laura, împreună cu Orchestra Fraților Advahov și pe invitații aleși ducând mai departe graiul românesc și muzica populară.

Laura Olteanu- Gazeta Muzicanților

Laura Olteanu a ținut să mulțumească tuturor celor implicați, cât mai ales publicului, postând un mic mesaj pe pagina ei de Facebook:

🔥🔥🔥 A fost o seară de neuitat pentru toată lumea. Mulțumim publicului sucevean care a fost la înălțime și a rezonat cu fiecare moment oferit de artiști. Mulțumim pentru cascada de aplauze și de energia care a ajuns pe scenă și în sufletele noastre.😘🤗
Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje pe care le-am primit de felicitări și încurajare❤
Mulțumesc colegilor care au fost alături de mine și întregului staf și nu în ultimul rând Orchestrei Fraților Advahov care a dat încă o dovadă de mare profesionalism ❗❗❗
Proiectul ,,Acasă-i România” va continua!!! 💙💛❤

Laura Olteanu- Gazeta Muzicanților

Lista de invitați a fost una pe măsură, artista încercând să aducă nume sonore din maimulte părți ale României, cât și din Republica Moldova.

Mai multe detalii despre acest eveniment puteți citi în interviul dat de artistă pentru Gazeta Muzicanților 👇

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here