DISTRIBUIȚI

Emoțiile au fost mari, iar la un moment dat nu am mai reușit să le stăpânesc și am lăcrimat la aplauzele aduse de publicul prezent în sală

Bine te-am regăsit, dragă Mihai! Ne întâlnim la scurt timp după lansarea primului tău album de pricesne, Blândul păstor. Spune-ne cum a fost atmosfera în cadrul concertului de lansare.

Bun găsit tuturor și Doamne ajută! Mă bucur să fiu din nou alături de voi și de Gazeta Muzicanților.

Pe parcursul concertului de lansare am trăit emoție, bucurie, credință și putere. Așa a fost pe tot parcursul a 2 ore de pricesne cântate de soliștii invitați la lansarea cd-ului de pricesne „Blândul Pastor”. Sincer greu m-am stăpânit să nu plâng pe scenă și nu am fost sigurul care a lăcrimat. Pe fiecare solist l-am văzut cu lacrimi în ochi în momentul în care au cântat pricesnele.

Lansare album Blândul Păstor

Care a fost reacția publicului la noile tale pricesne?

M-am bucurat să văd că publicul din Luduș și nu numai, apreciază acest concert de pricesne prin participarea lor în număr foarte mare la Casa de Cultură „Pompeiu Harasteanu” din Luduș.
Aș vrea să mulțumesc publicului și tuturor celor care au fost și vor fi alături de mine la următoarele proiecte muzicale și spectacole.

Cine a fost lângă tine în această zi specială?

Am muncit mult pentru această lansare a cd-ului, însă au fost alături de mine oameni minunați cum sunt doamna profesoară și solistă de muzică populară Dorina Oprea, Lelia Albu, Letiția Brădeanu și Preot Silviu Negrutiu.

Alături de mine au fost și artiștii: Dorina Oprea, Alina Ceuca, Olimpia Guzu, Iulia Bucur Roman, Alexandra Togănel, Teodora Suciu, Felicia Șoș, Diana Marin, Costel Popa și Ovidiu Furnea. Spectacolul a fost prezentat de Andrei Romanică.

Lansare album Blândul Păstor

Unde și când va putea fi vizionat concertul pentru cei ce nu au putut fi prezenți?

Concertul de pricesne a fost televizat de Ardeal Tv Reghin și Tv As Târnăveni, iar duminică 31 martie ora 14:00, concertul de pricesne „Blândul Pastor„ va fi difuzat de Tv As.

Ai avut emoții sau le-ai stăpânit cu bine?

Emoțiile au fost mari, iar la un moment dat nu am mai reușit să le stăpânesc și am lăcrimat la aplauzele aduse de publicul prezent în sală. Am rămas uimit să văd că sala a fost plină, iar asta e de fapt aprecierea unui artist.

Lansare album Blândul Păstor

Câte piese conține albumul și de unde poate fi achiziționat?

Albumul de pricesne pe care l-am lansat a fost înregistrat în anul 2004, dar atunci, la momentul acela, nu am avut o lansare a acestuia.

Albumul conține 12 pricesne și am pus suflet și emoție când a a fost înregistrat, iar acum, la lansare, am schimbat total acest disc, mă refer la coperta și fața cd-ului. Albumul se găsește la biserica Luduș I cu Hramul Sfântul Ierarh Nicolae din Luduș.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Deja ai lansat 3 videoclipuri pentru 3 pricesne de pe album. Vor mai urma și alte videoclipuri anul acesta sau le lași pentru anul viitor?

Am filmat 3 pricesne alături de doi oameni profesioniști și anume domnul Ilie Moldovan împreună cu fiul Carmin Moldovan și pe această cale vreau să le mulțumesc pentru calitatea videoclipurilor și pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

Pentru moment mă opresc aici cu videoclipurile la pricesne, dar le voi relua în anul 2020 și sper pe atunci cu un alt album de pricesne.

Lansare album Blândul Păstor

Cum vei petrece Sărbătorile Pascale anul acesta?

Sărbătorile de Paști vor fi ca de obicei, acasă alături de familie. Îmi place să stau cu familia și cu părinții și frații să petrecem împreună Sărbătorile Pascale.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Un gând cititorilor!

Vă doresc în continuare un post cu folos tuturor și sărbători binecuvatate alături de cei dragi, iar vouă celor din redacția Gazeta Muzicanților, vă doresc multă putere de muncă și vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi de fiecare dată la evenimentele din viața noastră. Doamne ajută!

-