DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mihaela Iordache Farcaș

Sunt născută pe 6 noiembrie 1987, într-un oraș mic, Comănești, județul Bacău. Încă de când aveam 10 ani, am urcat pe scenă alături de corul Şcolii nr.1 din Comăneşti condus de prof. Anastasiu Constantin, am continuat apoi să studiez chitara,un instrument drag sufletului meu , fiind şi solist vocal, în cadrul Formaţiei “Acordul” condusă de prof. Neculai Garai.

Debutul pe tărâmul muzicii populare a fost alături de Ansamblul “Băsmăluţa“, unde împreună cu o fanfară de 30 de persoane condusă de dirijorul Ion Olteanu mi-am format dragostea sinceră pentru cântecul popular.

Mi-am continuat activitatea în cadrul Ansamblului “Brăduleţul“ din Comăneşti, profesor şi dirijor Costică Lazăr. În 2003, fiind și elevă la Colegiul Tehnic “Dimitrie Ghika”, profil Matematică-Informatică, m-am înscris la Școala Populară din Bacău, unde am studiat canto popular alături de interpreta Maria Șalaru.

În 2009, am fost licențiată în Marketing, la Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Științe Economice. În 2011, am absolvit și Studiile universitare de masterat ”Marketing și comunicare în afaceri”, și activam totodată ca solistă a Ansamblului folcloric „Ca la Noi”, director Camelia Roşu, cu care am participat la numeroase spectacole, turnee şi diverse emisiuni televizate.

2012, a fost un an productiv, în care am reusit să scot pe piață primul album intitulat „Asta-i hora mare”, o productie muzicală, semnată de maestrul Cristian Nastase. În 2013, a avut loc un eveniment important pentru mine și Iulian Farcaș, un dansator din Ansamblul ”Ca la noi”, și anume nunta noastră. Pe parte profesională am lucrat o perioadă ca și economist la o firmă de comerț produse farmaceutice și timp de aproape 2 ani am colaborat  cu  HOTEL PRESIDENT din Bacău, unde seară de seară încântam publicul. Pentru că au fost din ce în ce mai multe evenimente unde eram invitată, acum viața mea este muzica si familie.

Împreună cu soțul meu suntem îndrumatorii a trei ansambluri foclorice din zona Bacăului: Ansamblul Brâulețul din Filipeni, Ansamblul Ecoul din Vale din Fărăoani și Ansamblul Năsturașii din comuna Nicolae Bălcescu.


Solistă în cadrul Ansamblului Profesionist “Busuiocul” mă bucur de faptul că-mi pot lucra cântecele alături de o orchestră îngrijită și dirijată profesionist de Mihai Gherghelaș.

Ca planuri de viitor, ne dorim să fim sănătoși și să ne bucurăm de copilașii noștrii, să reușim ca toate evenimentele în care suntem prinși să fie un real succes și Doamne ajută cât de curând să aduc un nou album în atenția publicului.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Mă puteți găsi pe pagina oficială de Facebook

https://www.facebook.com/mihaelaiordachebacau/

Aici găsiți canalul meu de YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCDlS4zIKDn0IwFcB_57JzSg

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților
-