DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pricesnele, după părerea mea, te ajută să transmiți bucurie, tristețe, emoție, rugăciune și te ajută să fii cât mai sincer în fața lui Dumnezeu

Bine te-am regăsit, draga noastră Ramona! Ne întâlnim astăzi pentru a discuta despre cel mai nou proiect al tău, priceasna Mamă dulce mama mea. Spune-ne cum de te-ai decis să lansezi o priceasnă.

Bine v-am regăsit, dragilor! Această priceasnă îmi umple sufletul de emoție pentru că este vorba despre mama. Mama pentru mine este ființa cea mai de preț, iar pricesnele îmi transmit liniște și foarte multă emoție.

Ramona Rugan- Gazeta Muzicanților

În ce biserică a avut loc filmarea videoclipului?

Filmarea a avut loc în biserica din satul meu natal, Abramut, unde am crescut și am copilărit frumos, iar videoclipul superb pe care vă invit să îl vizionați pe canalul meu de youtube Ramona Rugan este realizat de către fratele meu, Rugan Raul și de prietena lui, Fărcaș Julia, cărora le mulțumesc și pe această cale.

Ce însemnătate au pricesnele după tine?

Pricesnele, după părerea mea, te ajută să transmiți ce simți: bucurie, tristețe, emoție, rugăciune și te ajută să fii cât mai sincer în fața lui Dumnezeu. Eu asta simt atunci când cânt o priceasnă.

Cum te simți atunci când cânți o priceasnă față de atunci când interpretezi un cântec de muzică populară?

Mă simt emoționată, cu sufletul liniștit și curat. Simt că pot să transmit tot ce simt.

Ramona Rugan- Gazeta Muzicanților
Ramona Rugan- Gazeta Muzicanților

Crezi că vei lansa și alte pricesne pe viitor?

Cu siguranță, de fapt chiar urmează în curând o altă priceasnă foarte dragă mie. Rămâneți alături de mine și abonați-vă canalului meu de YouTube pentru a le putea urmării.

https://www.youtube.com/channel/UChNDSX-k_OKhIEO9ZzXEr0w

Cum vei sărbători Paștele anul acesta?

Voi sărbători în familie, ca de obicei, alături de cei dragi.

Ramona Rugan- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Dragi cititori ai Gazetei Muzicanților, vă doresc un post liniștit și binecuvântat! Rămâneți alături de noi pentru a urmări cele mai frumoase proiecte muzicale din suflet și pentru suflet! 

-