DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

La 18 ani, după terminarea liceului, am și înregistrat primul album de muzică populară, fiind la vremea aceea cea mai tânără interpretă!

Bună ziua și bine v-am găsit! Acesta fiind primul nostru interviu cu dumneavoastră, vă rugăm să ne povestiți puțin despre locul de unde vă sunt rădăcinile și despre locul unde ați copilărit.

Bună ziua și bine v-am găsit și eu! Povestea mea începe în satul Biniș, județul Caraș Severin, într-un sat unde se practică olăritul! Clasele primare le-am făcut în sat, iar clasele gimnaziale la Liceul de Artă Ion Vidu din Timişoara, unde am studiat oboiul și pianul! Din cauza unor probleme de sănătate, nu am reușit să termin liceul de muzică, dar aceste probleme nu m-au oprit din drumul pe care l-am ales și anume o carieră în muzică!

Carmen Biruescu- Gazeta Muzicanților

Când ați început să cântați și de unde dragul pentru folclor?

Am început să cânt de mică, de la grădiniță, iar talentul l-am moștenit de la părinții mei! Când eram micuță, mama îmi cânta mereu!

În perioada liceului m-am înscris la Școala de Arte din Reșița unde am studiat canto popular cu doamna profesoară Anita Meila, iar la vârsta de 16 ani am început să merg la diferite evenimente! Aveam o viață activă și din când în când participam la diferite spectacole și concursuri! La 18 ani, după terminarea liceului, am și înregistrat primul album de muzică populară, fiind la vremea aceea cea mai tânără interpretă! Așa m-am făcut remarcată, după care au urmat alte albume și multe evenimente, atât în țară cât și în străinătate! Am cântat și în America, Canada și Australia pentru românii de acolo!

Totodată, am terminat și Facultatea de Arte din București, secția Pedagogie muzicală!

Carmen Biruescu- Gazeta Muzicanților

Care sunt câteva din melodiile dumneavoastră de succes?

Printre melodiile de succes se numără: ,,Am fost odată prieteni”, ,,Amândoi la prima sărutare” sau ,,Ultima seară-n viață”.

Carmen Biruescu- Gazeta Muzicanților

Știm că aveți o meserie frumoasă, aceea de cadru didactic, povestiți-ne care este relația dintre artista și profesorul Carmen Biruescu și elevii care vă îndrăgesc atât de mult.

Iubesc această meserie de dascăl și reușesc să împac ambele cariere foarte util și plăcut! Mi-am dorit să pot împărtăși tinerilor talentați din experiența mea de peste 30 de ani de carieră muzicală și să îi ajut să își găsescă drumul lor! Fiindcă nu am avut nici un ajutor când am început să merg la evenimente, m-am confruntat cu multe probleme, așa că îmi doresc ca elevii mei să învețe tot ce eu nu am știut și să treacă mai ușor prin această experiență.

Carmen Biruescu- Gazeta Muzicanților

Cum a fost anul 2018 pentru artista Carmen Biruescu?

Anul 2018 a fost un an bun, dar și foarte aglomerat deoarece urmez cursurile de masterat la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția canto, tocmai pentru a mă specializa și a veni în ajutorul elevillor mei cu cât mai multe informații benefice pentru ei!

Carmen Biruescu- Gazeta Muzicanților

Ce planuri de viitor aveți?

Am înregistrat câteva piese noi, iar pentru viitor am multe surprize muzicale care vor apărea pe canalul meu de Youtube!

Un mesaj pentru cei ce vă apreciază munca și pentru cititorii Gazetei Muzicanților!

Îmi doresc să ajung la sufletele celor care mă ascultă cu melodii și texte frumoase! Mulțumesc admiratorilor mei care îmi sunt alături, care mă iubesc și îmi apreciază munca! Promit să rămân la fel și să dăruiesc din suflet tot ce trăiesc eu în cântecele mele!

Vă mulțumesc din suflet că v-ați gândit la mine și vă doresc mult succes și să rămâneți mereu lângă noi, artiștii!

-