DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Aflându-ne în Postul Paștelui, muzica de petrecere este dată la o parte, lăsând loc pricesnelor, cântece religioase care ne aduc aminte de Patimile lui Hristos și de însemnătatea Învierii Lui.

Vlăduța Lupău, un promotor al folclorului și al valorilor românești, atât pe meleagurile noastre, cât și în țări străine, ne aduce în dar o nouă priceasnă, Sub o salcie pletoasă!

Vlăduța Lupău

Aceasta nu este prima priceasnă înregistrată de Vlăduța Lupău, artista lansând anul trecut un album întreg de pricesne. Despre ceea ce înseamnă pricesnele pentru ea, cât și despre dragostea pentru Dumnezeu, Vlăduța transmitea următorul mesaj tututor ascultătorilor ei, mesaj ce e valabil și azi, și care va fi mereu adevărat:

… nu știu cum, noi oamenii, putem să Îi mulțumim divinității pentru această viață pe care o avem… bună sau mai puțin bună. … nu știu cum, eu, aș putea să Îi mulțumesc pentru talentul dăruit… și … am ales să mulțumesc prin aceste cântece, care le îndrept spre cer… iar mai apoi le îndrept spre voi, cei care le veți ascultă.

Pricesna, înseamnă rugăciune.

Îți mulțumesc Doamne,

eu Vlăduța!

Vlăduța Lupău

Mai jos puteți asculta albumul de pricesne lansat de Vlăduța în 2018👇

-