DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Muzica pentru mine este un capitol foarte frumos din portativul vieții, prin care se pot transcrie melodic toate stările sufletești ale omului pe acest pământ

Bine te-am găsit, dragă Mihai! Acesta fiind primul nostru interviu, spune-ne unde te-ai născut și unde ai copilărit.

Bună ziua și bun găsit cu bucurie, dragilor! Mă bucur că ne-am întâlnit, putând iată, cu acest prilej, să schimbăm câteva gânduri, să ne cunoaștem mai bine și binențeles, cititorii Gazeta Muzicanților să afle mai multe despre Mihai Mărginean.

Eu m-am născut în Sibiu, aici am crescut alături de familie și de prieteni, aici am făcut studiile și aici am debutat profesional. O parte din anii copilăriei mele i-am petrecut și la bunici la țară, la Miercurea Sibiului, în special vacanțele școlare, și acest fapt a fost foarte benefic pentru mine pentru că acolo mi s-a întipărit dragostea de tradiții, de folclor, de semeni, de țară. Mulțumesc Lui Dumnezeu că am avut o copilărie tare frumoasă, simțind mereu aproape iubirea părinților, a bunicilor, a fratelui și al celor de lângă mine.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Cum și când a început povestea ta cu muzica?

Povestea mea muzicală a început încă de la o vârstă fragedă, de atunci am simțit atracția spre muzică. Copil mic fiind, părinții mă luau cu ei la nunțile la care erau invitați și eu mereu mă puneam lângă muzicanții care cântau, îi admirăm și de acolo nu mă mișcam până dimineață.
Cântam mult prin casă, fredonam melodiile vremii, mi-am improvizat chiar și niște tobe în grădină și băteam în ele și cântam.

Mai târziu, la cererea mea, părinții mi-au cumpărat și un acordeon și la acesta am și debutat practic în muzică.
Anii au trecut și pe la vârsta de 22 de ani am renunțat la acordeon și am început să evoluez ca solist vocal și așa am mers înainte.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru darul cu care m-a înzestrat, iar astfel, prin ceea ce fac, pot îmbina utilul cu plăcutul. Muzica pentru mine este un capitol foarte frumos din portativul vieții, prin care se pot transcrie melodic toate stările sufletești ale omului pe acest pământ.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Care a fost prima ta piesă înregistrată?

“Prietenie, prietenie”, așa se numește prima mea piesă înregistrată în 2008 și compusă de mine, asta deoarece mă simt foarte legat de ceea ce înseamnă FAMILIE, PRIETENIE, IUBIRE.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Cum te simți atunci când ești în fața spectatorilor?

Mă simt foarte bine alături de public, de oameni, îi respect foarte mult și încerc să le transmit întotdeauna starea de bine, de iubire și de voie-bună, atât de necesară omului. Nu ascund faptul că uneori mai sunt și puține emoții, dar emoțiile la mine sunt constructive.

Ce rezoluții ai pentru noul an, în linii mari?

În acest an mi-am propus să duc la bun sfârșit multe proiecte muzicale, deși sunt prins foarte mult și cu viața familială având 2 băieți minunați, cărora eu și soția mea vrem să le dăm “rădăcini bune” și o creștere frumoasă.
Am în lucru și 2 piese muzicale: una e în stadiu de finalizare, o învârtită de la Sibiu compusă de mine și cealaltă e doar la “stadiu de fundație”, care vreau să fie ceva ieșit din tipar. Deci, surpriză!
Și binențeles, de onorat evenimentele muzicale pe care le avem eu și formația mea.

Mihai Mărginean- Gazeta Muzicanților!

Un mesaj cititorilor!

Dragi cititori, oameni buni și faini, mie îmi place să spun așa: “Bună să vă fie viața!” Iubiți, bucurați-vă de viață, de frumos, de tot ce ne-a dăruit Dumnezeu. Sănătate multă! DOAMNE AJUTĂ!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here