DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Toată atenția, iubirea, grijă noastră și a acelor din jur s-au îndreptat către ea.

Piesa “Ce comoară mama are“ este una specială, deosebită, de care ne-am bucurat foarte mult, fiind compusă special pentru fetița noastră

Bine te-am regăsit, draga noastră Diana! Ne reîntâlnim la început de primăvară pentru a povesti puțin despre o piesă foarte specială pentru tine și soțul tău, Nicușor Dobrescu, piesă ce se numește Ce comoară mama are. Cum o cheamă pe fetița voastră și câți ani are?

Bine v-am regăsit! Vă mulțumim că de fiecare dată vă gândiți la noi! Așa este, piesa “Ce comoară mama are“ este una specială, deosebită, de care ne-am bucurat foarte mult, fiind compusă special pentru fetița noastră. Pe cea mică o cheamă Timeea – Ștefania și are 2 anișori, tocmai împliniți.

Diana și Nicușor Dobrescu, alături de fetița lor- Gazeta Muzicanților

Spune-ne puțin despre cât de mult s-a schimbat viața voastră de când ați devenit părinți.

Da, viața noastră s-a schimbat complet, chiar dacă am devenit mama și tată așa tineri. Devenind părinți am fost “detronați”, nemaifiind eu sau soțul pe primul loc, locul principal fiind ocupat de Timeea. Toată atenția, iubirea, grijă noastră și a acelor din jur s-au îndreptat către ea. Cu toate că noi am continuat cariera noastră muzicală, cea mică rămâne în grija bunicilor, așa că e tot timpul răsfățată.

Diana și Nicușor Dobrescu, alături de fetița lor- Gazeta Muzicanților

Cu cine ați colaborat pentru producerea melodiei?

Textul piesei a fost cumpus de Adi Mihu, iar piesa a fost realizată de băieții de la “Formula 9“, băieți extrem de talentați, cunoscuți de marii artiști de la noi din țară și cu care colaborăm în continuare, iar pe această cale le mulțumim din suflet!

Diana și Nicușor Dobrescu, alături de fetița lor- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Filmările au avut loc la “Muzeul Viticulturii și Pomiculturii GOLEȘTI“ din Argeș! Acolo ne-am bucurat de locuri minunate, dar și de oameni primitori care au stat după noi o zi întreagă și ne-au pus la dispoziție orice am cerut!

Diana și Nicușor Dobrescu, alături de fetița lor- Gazeta Muzicanților
Diana și Nicușor Dobrescu- Gazeta Muzicanților

Plănuiți vreun frățior sau vreo surioară pentru micuța voastră pe viitorul apropiat?

Cu siguranță! Chiar ne dorim acest lucru, vrem ca micuța Timeea să aibă un frățior sau o surioară, ea fiind foarte atașată de copii, însă nu știm când va veni acest moment. Acum ne axăm pe ea și pe proiectele noastre muzicale, care ne aduc multă bucurie și împlinire!

Diana și Nicușor Dobrescu, alături de fetița lor- Gazeta Muzicanților

Cum se întrevede primăvara aceasta pentru voi?

Primăvara aceasta plănuim multe surprize muzicale la care deja lucrăm și cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să iasă totul așa cum ne dorim. Deci, rămâneți aproape de noi, mai ales pentru că suntem și într-o nouă formație unde vom onora toate evenimentele la care suntem solicitați. Astfel, pe lângă ceea ce ne privește pe noi doi, avem proiecte și alături de formația noastră, din care fac parte prietenii noștri.

Diana și Nicușor Dobrescu și formația- Gazeta Muzicanților
Diana și Nicușor Dobrescu- Gazeta Muzicanților

Un gând cititorilor!

Le dorim în primul rând sănătate și vrem să le mulțumim că ne sunt aproape și îi invităm să se aboneze la canalul de YouTube, la pagina de Facebook și Instagram. Îi pupăm pe toți și le dorim numai bine!

https://www.youtube.com/channel/UCfsKpHI30lNcS3E76hLfr2A

https://www.facebook.com/nicusordobrescu21/

https://www.instagram.com/diana_dobrescu26

https://www.instagram.com/dobrescunicusor

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here