DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mai am încă o priceasnă pregătită pe care o voi posta peste câteva săptămâni.

Mie îmi plac foarte mult cântecele religioase și de micuță am cântat la biserică

Bine te-am regăsit, draga noastră Lenuța! Ne întâlnim astăzi pentru a discuta despre cel mai nou proiect al tău, priceasna Jos sub crucea răsturnată. Spune-ne, în primul rând, cum de ai ales să lansezi o priceasnă.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Sincer, de foarte mult timp mi-am dorit să fac o priceasnă, sau mai multe, dar am tot amânat, iar acum a venit momentul. Mie îmi plac foarte mult cântecele religioase și de micuță am cântat la biserică, atunci când mergeam cu mama și la adunare, cu mama bună. Mereu mă liniștesc și îmi dau o stare de bine atunci când le cânt.

Lenuța Filipoi – Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru producerea acestei pricesne?

M-am îndrăgostit de modul în care lucrează Paul Morar de la Zalău, cel la care am înregistrat și cea mai ascultată melodie a mea “Tăți bărbații de pe lume”, așa că nici nu m-am gândit să merg în altă parte.

Unde a avut loc filmarea videoclipului?

Videoclipul a fost realizat în Rodna mea dragă și frumoasă, la Biserica Ortodoxă. Le mulțumesc din suflet preoților pentru că au făcut posibil acest lucru. E prea frumoasă biserica noastră și îmi iubesc prea mult locul natal încât să merg să filmez în altă parte.

Lenuța Filipoi – Gazeta Muzicanților

Ce însemnătate au pricesnele după tine?

De multă liniște, punere în ordine a gândurilor și eu spun că și de o puternică conexiune cu Dumnezeu! Ca o rugăciune, aș putea spune. Asta e ceea ce simt eu.

Lenuța Filipoi – Gazeta Muzicanților

Mai ai de gând ca pe viitor să cânți și să înregistrezi alte pricesne?

Mai am încă o priceasnă pregătită pe care o voi posta peste câteva săptămâni și dacă Bunul Dumnezeu îmi ajută, poate anul acesta voi finaliza un album întreg de pricesne, dacă nu, anul care vine.

Lenuța Filipoi – Gazeta Muzicanților

Cum se întrevede restul primăverii pentru tine?

Am destul de multe proiecte, trebuie doar să mă mobilizez foarte bine pentru a le da drumul! Urmăriți-mă în continuare și veți vedea cum vin surprizele. 😊

Un gând pentru cititori!

Toate gândurile de bine și un Post Binecuvântat. Fiți mai buni și cu sufletul mai curat! Bunătatea vă face mai frumoși!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here