DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pe viitorul apropiat pregătesc un nou material împreună cu fiica mea, Nicoleta Novac.

Îmi amintesc când eram copil și mergeam cu oile și vacile la păscut, mă urcam pe câte o buturugă, iar spectatorii mei erau codrii

Bună ziua și bine v-am găsit! Acesta fiind primul interviu, vă rugăm să ne povestiți puțin despre locul natal și despre începutul dumneavoastră în muzică.

Bună ziua vă spun și eu și bine v-am găsit! Eu sunt din Valea Almăjului, Caraș-Severin, sat Moceriș.

Nicu Novac- Gazeta Muzicanților

Știm că proveniți dintr-o zonă frumoasă a Banatului de munte, povestiți-ne puțin despre o amintire din copilărie, chiar dacă cu siguranță sunt multe, dar poate una v-a marcat în mod deosebit.

Îmi amintesc când eram copil și mergeam cu oile și vacile la păscut, mă urcam pe câte o buturugă, iar spectatorii mei erau codrii. Eram așa de concentrat, încât am uitat de grija oilor, ele mergând pe un lan de trifoi și drept rasplată am luat câteva curele peste fund de la tata, încât am uitat de succesul pe care l-am avut cântand codrului.

Nicu Novac- Gazeta Muzicanților

De la cine moșteniți acest dar?

Acest dar de cânta îl moștenesc de la bunic și de la mama, dar în mare parte e nativ.

Nicu Novac- Gazeta Muzicanților

Cine a fost mentorul dumneavoastră?

Îndrumători am avut mai mulți, care auzindu-mă cântand, și-au dat seama de talentul meu, iar printre aceștia aș aminti de renumitul trompestist al Banatului, Nana Florea din Armeniș și de șeful de orchestră de la ansamblului minier EMB Oravița, Petrică Pitigane, cu care am realizat primul album din carierea mea artistică.

Ce simțiți când sunteți pe scenă în fața publicului?

În primul rând simt emoție și, bineînțeles, plăcerea de a putea face fericiți pe cei care îmi ascultă melodiile.

Nicoleta și Nicu Novac- Gazeta Muzicanților

Ce planuri aveți pentru viitorul apropiat?

Pentru mine și familia mea, rugămintea ce o am către Dumnezeu este să ne țină sănătoși, iar pe viitorul apropiat pregătesc un nou material împreună cu fiica mea, Nicoleta Novac, care îmi calcă pe urme și mă moștenește.

Nicoleta și Nicu Novac- Gazeta Muzicanților

Ce mesaj le transmiteți cititorilor Gazetei Muzicanților?

Aș vrea să le transmit multă sănătate, să le mulțumesc pentru toată susținerea și îi îndemn să îndrăgească muzica populară românească, pe cea din Banat mai ales, căci oricât de mult aș iubi toate zonele folclorice, tot bănățean sunt în țoalele mele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here