DISTRIBUIȚI

Pregătirile sunt în toi, am reușit să fac și trei videoclipuri care în curând vor fi lansate.

Priceasna mi-a fost dragă dintotdeauna și îmi va rămâne dragă, de aceea am ales ca primul album să fie de pricesne

Bună ziua și bine te-am regăsit, dragă Mihai! Astăzi ne întâlnim pentru a povesti despre un eveniment foarte important ce se va desfășura la sfârșitul lunii. Urmează să lansezi un album de pricesne, Blândul păstor. Spune-ne unde și când are loc lansarea și de unde se pot procura bilete pentru cei interesați.

Bun găsit tuturor! Aș vrea să încep cu un călduros La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor și vouă femeilor din redacția Gazeta Muzicanților. Mă bucur să intru în casele oamenilor prin sprijinul vostru. Pe data de 25 Martie voi lansa la Casa de Cultură Pompeiu Hărășteanu Luduș, începând cu ora 17, un CD de pricesne intitulat “Blândul Păstor”. Intrarea la acest concert de pricesne este liberă.

Afișul este plin de nume mari care vor lua scena cu asalt la lansare. Spune-ne care sunt invitații tăi.

Am încercat să aduc artiști care au avut legătură în mare parte cu acest cd și care m-au inspirat în ceea ce înseamnă lansarea unui CD. În primul rând vreau să-i mulțumesc doamnei Dorina Oprea, ea este omul din spatele acestui CD, cât și doamnei Lelia Albu, fost director al Școlii Populare de Arte din Tg-Mureș. Mulțumesc Pr.Dr. Silviu Negruțiu care a fost, este și va rămâne pentru mine ca un tată. Mulțumesc tuturor artiștilor care vin să mă susțină la lansarea acestui CD. Mulțumesc doamnei Letitia Bradeanu de la Radio România Tg-Mureș. Aici am enumerat câțiva oameni care și-au pus amprenta pe acest CD, iar pe afiș veți descoperi voci minunate și calde prin glasul lor cristalin.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Spune-ne cum ai ales titlul albumului.

Atunci când am ales numele albumului ne-am gândit bine ce titlu să aibă. Trebuia să fie ceva care să te duca cu gândul la Dumnezeu, la cât de blând și iubitor este El față de noi și față de aproapele nostru. Trebuie ca fiecare din noi atunci când vine o perioadă cum este Postul Mare, să ne aducem aminte de Cel care a pătimit pentru noi spre iertarea păcatelor.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Cum de ai ales să lansezi un album cu pricesne?

Terminând școala de cântăreți bisericești, am rămas aproape de biserică și în momentul de față cânt și la biserică. Priceasna mi-a fost dragă dintotdeauna și îmi va rămâne dragă, de aceea am ales ca primul album să fie de pricesne.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Cum merg pregătirile pentru concertul de lansare?

Pregătirile sunt în toi, am reușit să fac și trei videoclipuri care în curând vor fi lansate. E multă muncă în spate dar fără sprijinul partenerilor sau fără sprijinul vostru, Gazeta Muzicanților, care ne ajutați să promovăm fiecare eveniment, nu aș face nimic , iar pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor.

Mihai Posteanu – Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Gândul meu se îndreaptă spre cei care vor asculta acest CD și se vor regăsi în el! Vă așteptăm pe data de 25 martie să fiți alături de noi la Casa de Cultură Luduș Pompei Hărășteanu începând cu ora 17. Vă doresc tuturor un post cu folos spre mângâierea sufletului vostru. Doamne ajută!

-