DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Prima mea piesă a fost înregistrată cu câțiva ani în urmă, în timpul facultății de muzică.

Pasiunea și dragostea pentru folclor mă fac să mă simt mândră și să privesc cu încredere spre un viitor promițător

Bine te-am regăsit, dragă Aneta! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine, cu piese noi și evenimente reușite. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Dragii mei, bine v-am regăsit și eu în noul an! Anul 2018 a fost promițător atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Aneta Drăghiciu- Gazeta Muzicanților

Pentru a te cunoaște ascultătorii mai bine, spune-ne cum și când începe povestea ta cu muzica și folclorul românesc.

Am avut această pasiune pentru muzică și pentru folclorul românesc încă de o vârstă fragedă. Începând cu școala primară am avut ocazia de a cânta pe scenă, la serbări.

De la cine ai moștenit acest dar de a cânta?

Darul de a cânta l-am moștenit chiar de la mama mea, femeia care are cel mai imporant rol în viața mea însă ea nu a avut aceleași posibilități pentru a avansa în acest domeniu din păcate.

Aneta Drăghiciu alături de fata ei- Gazeta Muzicanților

Care a fost prima ta piesă înregistrată?

Prima mea piesă a fost înregistrată cu câțiva ani în urmă, în timpul facultății de muzică, secția canto, facând în paralel și școala populară de arte, fiind la clasa doamnei Carmen Biruescu. Piesa se intitulează Valea Bistrei, acesta fiind locul unde am crescut și unde mi-am petrecut cei mai frumoși ani ai copilăriei. De câte ori am ocazia, mă reîntorc aici cu mare drag pentru a-mi vizita părinții și pe cei apropiați.

Aneta Drăghiciu- Gazeta Muzicanților

De ce iubești muzica și folclorul românesc?

Iubesc muzica și folclorul românesc deorece doar în ele mă regăsesc. Pasiunea și dragostea pentru folclor mă fac să mă simt mândră și să privesc cu încredere spre un viitor promițător.

Aneta Drăghiciu- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru noul an?

Pentru noul an nu mi-am făcut planuri prea multe, dar aș dori să am cât mai multe colaborări cu diverși artiști, să postez piese și live-uri noi pentru toți ascultărorii.

Aneta Drăghiciu- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți?

Cei care doresc să mă contacteze pentru diferite evenimente sau care doresc să vadă ce noutăți muzicale am, mă pot găsi pe pagina mea de Facebook sau pe canalul meu de YouTube.

https://www.facebook.com/Aneta-Draghiciu-Official-174017353192370/

https://www.youtube.com/user/draghiciuanneta

Un mesaj cititorilor!

Vreau să vă mulțumesc pentru atenția acordată și pentru aprecieri, în special vouă, echipa Gazeta Muzicanților pentru că ne ascultați și susțineți ca artiști! Vă doresc multă sănătate, vă iubesc, vă pup și vă îmbrățișez cu mare drag!

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here