DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Textul piesei “Beau cu prietenii” este compoziție proprie.

Pregătesc multe surprize muzicale, genuri diferite, iar la unele am început să lucrez și o să apară cât de curând

Bine te-am regăsit, draga noastră Gabriela! Ne reîntâlnim după un an 2018 plin de realizări pentru tine, cu piese noi și evenimente reușite. Spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bună, dragii mei, bine v-am regăsit și în noul an! Anul ce a trecut a fost plin cu de toate atât pe plan profesional cât și personal, cu multe momente plăcute care cu siguranță îmi vor rămâne în suflet și în minte.

Gabriela Bolunduț- Gazeta Muzicanților

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Anul acesta am mai multe planuri, dar dorința cea mai mare este să fiu sănătoasă ca să pot realiza tot ce mi-am propus, să duc la bun sfârșit toate contractele pe care le am, să transmit prin cântece ceea ce simt, cu muzica mea să bucur cât mai multe persoane și să pregătesc cât mai multe surprize pentru fanii mei și nu numai.

Tocmai ai lansat o nouă piesă, filmată în studioul Hora, Beau cu prietenii. Spune-ne cu cine ai colaborat la producerea acestea și dacă o să îi faci și un videoclip.

La realizarea piesei “Beau cu prietenii” am colaborat cu Botostudio pe partea audio, mixaj și sunet. Textul este compoziție proprie, melodia fiind lansată în emisiunea Dor De Folclor realizată de Hora Tv. Și da, intenționez să îi fac și un videoclip în viitorul apropiat.

Gabriela Bolunduț- Gazeta Muzicanților

Totodată, am înțeles că pregătești și alte surprize muzicale pe viitorul apropiat. Cam pe când preconizezi lansarea acestora?

Da, așa este, pregătesc multe surprize muzicale, genuri diferite, la unele am început să lucrez și o să apară cât de curând, altele se vor lasa puțin așteptate, dar vor fi cu siguranță surprize frumoase și plăcute și merită să fie așteptate.

Gabriela Bolunduț- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți muzicale?

Cei care doresc și îmi iubesc muzica mă pot asculta pe canalul de Youtube, pe Facebook sau mă pot contacta la numărul de telefon 0742121239.

https://www.facebook.com/Gabriela-Bolundut-825820130861644/

Un mesaj cititorilor!

Vă îmbrățișez cu drag și vă mulțumesc pentru toată aprecierea și susținerea!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here