DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Unde-s doi, puterea crește!, așa spune vorba din popor, care se aplică în cazul de față cum nu se poate mai bine!

Îndrăgitele interprete de muzică populară din Oltenia, Mariana Ionescu Căpitănescu și sora ei mai mică, Marcela Fota, ne-au adus în dar cel mai frumos Mărțișor, un nou cântec numit “Oameni buni și oameni răi”!

Mărțișor muzical cu două surori ❤️
Un mesaj frumos pentru frații din lumea întreagă
, a transmis Mariana Ionescu Căpitănescu ascultătorilor ei pe pagina de Facebook.

Împreună cu noua piesă, pe canalul de YouTube al artistei Mariana Ionescu Căpitănescu a fost postat și acest minunat mesaj pentru cei ce vor viziona noul cântec:

Cu respect și dragoste pentru voi cei care ne ascultați și ne dați aripi când ne aplaudați! Mariana Ionescu Capitanescu și Marcela Fota – Oameni buni și oameni răi. O înregistrare împreună, dupã  22 de ani de la primul nostru album de duete. Un cântec rupt din realitatea vieții, care sperăm să va placă.

Acompaniază Taraful de la Iancu Jianu condus de Mitel Drãgulin. Invitat special: Nicu Troncea (acordeon). Orchestrația și melodia sunt realizate de Mitel Drãgulin, omul care a fost întotdeauna aproape de sufletul nostru. Aș putea spune că a ținut locul fratelui nostru Viorel, care a plecat de mulți ani printre stele…Îl vom purta în suflet și ne va fi dor de el, mereu, mereu….

-