DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Sigur că atunci când v-a veni vremea vom înregistra și o piesă împreună, eu, Ionela și Ionuț.

Când îmi văd copii cântând mă simt mândră din cale afară și cu siguranță suntem tare norocoși că avem așa doi copii minunați care ne înseninează fiecare zi

Bine te-am regăsit, dragă Viorica! Astăzi vom vorbi puțin despre cei doi copii ai tăi, care par să îți urmeze pașii, având calități vocale și înclinații spre folclor. Spune-ne ce vârsta au cei doi copii și cum ai descoperit că le place muzica.

Bună să vă fie inima! Mă bucur mult că vorbim despre cele două odrasle ale noastre, despre Ionuț care are 7 anișori și Ionela care abia a împlinit 5. Am descoperit că au înclinație spre muzică (și nu numai) de când erau mai micuți și mă surprindeau cântând, atunci când nici nu mă așteptăm, tot felul de cântecele . Nu mă refer neapărat la cântece pentru copii ci efectiv cântau piese ce le auzeau la mine ori la diverse posturi de Radio, Tv etc.

Ionuț Nicolae și Ionela Nicoleta Pricop- Gazeta Muzicanților

Ce piesă a lansat Ionuț Nicolae Pricop și care au fost reacțiile celor din jur?

Lui Ionuț i-am înregistrat două cântece, mai exact “Bună seară dragii mei”, care este piesa Anei Pacatius și “În Banat la mine acasă”, piesa Andreei Voica. Mare succes a avut Ionuț și tare mândru se ține pentru asta. Bine, bine, ca să nu mai spunem ce mândrii suntem noi de ei!

Ionuț Nicolae și Ionela Nicoleta Pricop- Gazeta Muzicanților

Fata voastră, Ionela Nicoleta Pricop tocmai a lansat și ea o piesă, Eu mi-s bălăioara de la Timișoara. Cum a fost întâmpinată această melodie de către ascultători?

La noi în familie, momentan, dacă vreunul din copii face o activitate, același lucru îl face și celălalt. Nu se poate unul fără altul. Tocmai de aceea am considerat că trebuie să îi înregistrăm și Ionelei o melodie, încă de când avea 4 anișori. Așadar, cu puțină inspirație și pornind de la faptul că ea e blonda familiei și o alintam adesea “bălăioara”, așa s-a “născut” piesa “Eu mi-s bălăioara de la Timișoara” căreia i-am și filmat câteva cadre într-un peisaj de vis, undeva la Valea Drăganului. Melodia a prins la public neașteptat de bine și chiar nu ne-am așteptat la atâtea aprecieri din partea ascultătorilor . Vă invit să ascultați piesa până la capăt pentru că are un text frumos care o reprezintă pe bălăioara noastră.

Ionuț Nicolae și Ionela Nicoleta Pricop- Gazeta Muzicanților

Ce sentimente ai atunci când îți vezi copiii cântând muzică populară?

Când îmi văd copii cântând mă simt mândră din cale afară și cu siguranță suntem tare norocoși că avem așa doi minunați care ne înseninează fiecare zi.

Familia Pricop

Ce cursuri de muzică urmează cei doi copii?

Ambii copii urmează cursurile de canto la clasa domnului profesor Remus Grosu din cadrul Palatului Copiilor din Timișoara.

Ionuț Nicolae și Ionela Nicoleta Pricop- Gazeta Muzicanților

Ai planuri pentru a scoate o piesă împreună cu cei doi copii pe viitor?

Sigur că atunci când v-a veni vremea vom înregistra și o piesă împreună, eu, Ionela și Ionuț. Încă nu ne-am gândit la asta dar de cum facem vreun text adecvat o să îl și concretizăm într-o melodie frumoasă.

Viorica Magda Pricop alături de cei doi copii ai ei- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi, pentru admirația dumneavoastră și pentru că ne urmăriți activitatea. Vă dorim sănătate pentru că asta e cea mai bună. În plus vă urăm un “Mărțișor fericit ” și un sincer “La mulți ani” mămicilor, femeilor, fetițelor etc.

Mulțumim de asemenea tuturor celor care ne-au ajutat la imprimarea si la realizare clipurilor celor doi frățiori, adică Studio Adi Ciote, profesor Remus Grosu și lui Emil Pnacsek, care ne-a ajutat cu partea de montaj și totodată,
celui mai bun soț si tătic, Pricop Nicolae, pentru că ne sprijină în tot ceea ce facem.

____________________________________________________

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here