DISTRIBUIȚI

Textul reunește sentimentul de mândrie cu identitatea națională.

Cel mai nou cântec “Dragă Românie” este un cântec patriotic , în respect pentru înaintașii noștri care au realizat prin sacrificiul suprem, România Mare

Bine te-am găsit, dragă Mihaela! Astăzi vom vorbi despre un cântec foarte drag ție și nouă, “Dragă Românie”! Spune-ne care este povestea piesei.

Bine v-am găsit! Au trecut 6 ani de la primul album și a venit momentul să aduc cântece noi în atenția publicului iubitor, cunoscător și avid de cântec popular.

Cel mai nou cântec “Dragă Românie” este un cântec patriotic, în respect pentru înaintașii noștri care au realizat prin sacrificiul suprem, România Mare. Un cântec dedicat centenarului, un motiv de sărbătoare, dar și un prilej de gândire, pentru fiecare român de azi.

Mihaela Iordache Farcaș și familia- Gazeta Muzicanților

Ce ne poți spune de versurile mai mult decât emoționante ale cântecului?

Chiar dacă este un omagiu în memoria celor ce s-au jertfit pentru țara noastră, versurile emană pozitivitate, ne îndeamnă a ne păstra în unitate, a ne bucura de țărișoara noastră și de tot ce avem drag și sfânt. Textul reunește sentimentul de mândrie cu identitatea națională.

Un cântec pornit din suflet, care prin pozitivitate și patriotism, vrea să ne trezească conștiinta și dorința de a păstra țara noastră frumoasă și unită.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat la producerea piesei?

Acompaniamentul muzical și orchestrația acestui cântec au fost materializate împreună cu maestrul dirijor Vitalie Dorin și Orchestra Rapsozii Moldovei din Chișinău. Linia melodică a fost scrisă de rapsodul comăneștean Olteanu Ion, mare instrumentist din generația lui Ion Drăgoi.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Cine a scris versurile și cine s-a ocupat de videoclip?

Versurile sunt scrise de Mihai Pascar, iar videoclipul a fost realizat de Media Tab  – Mihai Tăbăcaru. În videoclip ne putem bucura de câteva cadre ce redau frumusetea României și de gingășia copiilor noștri.

Un mesaj cititorilor!

Indiferent de tot ce ne desparte, suntem români, iar odată cu acest cântec Dragă Românie, sper să ne întâlnim cu fiorul și mândria de a fi român și să privim încrezători spre viitor!

-