DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Nu doar că mi-am îndeplinit un vis, dar am reușit alături de logodnicul meu să lăsam ceva frumos în urma noastră.

Acest album înseamnă muncă, pasiune și dragostea pentru frumos. Pe plan profesional înseamnă evoluție, iar pe plan personal înseamnă împlinire sufletească

Bine te-am regăsit, draga noastră Laura! Ne reîntâlnim la doar câteva zile de la lansarea celui de-al doilea album al tău, Dragostea de fetișoară! Spune-ne cum te simți acum că ai reușit să îți împlinești și acest vis.

Bine v-am regăsit! Mă bucur mult că pot să vorbesc despre acest eveniment extrem de important din viața mea, cel mai semnificativ și memorabil de până acum! Tot ce simt în aceste momente este liniște și împlinire sufletească! Mi-am îndeplinit dorința de a-mi lansa albumul într-un cadru de poveste, cu oameni minunați, și exact așa a fost. Nu doar că mi-am îndeplinit un vis, dar am reușit alături de logodnicul meu să lăsam ceva frumos în urma noastră. Am oferit celor ce ne iubesc un concert de patru ore plin de intensitate și momente unice. Acum ne bucurăm de liniștea și meritele muncii noastre și a celor implicați.

Lansare album “Dragostea de fetișoară”

Ai avut emoții și dacă da, cum le-ai gestionat?

De obicei știu să ascund emoțiile, dar de această dată a fost foarte greu! Aveam în fața mea peste 1.000 de oameni și în spatele meu luni întregi de muncă. Eșecul era singurul lucru de care m-am ferit și chiar am avut noroc pentru că munca și-a spus cuvântul, totul a ieșit așa cum mi-am dorit. Când am urcat pe scenă am simțit cum mii de fiori au pus stăpânire pe toată ființa mea, iar prima melodie aproape am cântat-o în lacrimi. Vedeam cum oamenii tot veneau, deși la ora 17:00 sala era plină, timp de câteva zeci de minute bune, noi spectatori tot apăreau, lucru ce m-a bucurat.

Lansare album “Dragostea de fetișoară”

Pe lângă faptul că te-ai logodit în seara concertului, despre care ne-ai povestit acum câteva zile, spune-ne cum ți s-a părut atmosfera concertului și artiștii care au urcat pe scenă.

Artiștii mi-au adresat cuvinte frumoase și am simțit că împreună formăm o mare familie. Mi-au alinat sufletul cu repertoriul frumos, atât pe al meu, cât și pe al publicului.

Care a fost reacția publicului la auzirea cântecelor?

Publicul a stat nemișcat timp de 4 ore. Au fost foarte mulți spectatori care au stat și în picioare, doar pentru a viziona și asculta artiștii preferați. Bucuria se citea pe chipul lor și cântau împreună cu artiștii ce evoluau pe scenă. Profesionalismul Ansamblului Artistic ,,Ciprian Porumbescu’’ și-a spus cuvântul, orchestra și dansatorii au fost la înălțime ca de obicei.

Lansare album “Dragostea de fetișoară”

Câte piese conține albumul și care este tema lor generală?

Cel de-al doilea album lansat conține 15 melodii, iar tema principală despre care cânt este dragostea, cel mai frumos și intens sentiment de pe pământ. Primul album pe care l-am lansat a avut că temă principală satul natal, dragostea părintească, copilăria, teme pe care le abordezi copil fiind.

Ce înseamnă acest album pentru tine, pe plan personal și profesional?

Acest album înseamnă muncă, pasiune și dragostea pentru frumos. Pe plan profesional înseamnă evoluție, iar pe plan personal înseamnă împlinire sufletească.

Lansare album “Dragostea de fetișoară”

Vei mai scoate și alte videoclipuri pentru piesele de pe acest album în viitorul apropiat?

Intenționez să lansez o nouă melodie în luna Martie, o melodie satirică despre care o să vorbesc mai multe curând. O dată la câteva luni o să postez videoclipuri noi, pentru cei ce așteptă acest lucru.

Lansare album “Dragostea de fetișoară”

Că tot vorbeam de logodnă, ați stabilit vreo dată a nunții sau încă nu?

Ne bucurăm cu drag de această logodnă, încă nu ne-am gândit la o dată, însă știm sigur că la anul o să fie nunta, într-o joi, deoarece avem contracte luate pentru nunți, iar ziua de joi este o varianta bună, pentru a ne fii alături și prietenii din domeniul muzicii.

Laura Erhan și Dănuț Lăcătuș- Gazeta Muzicanților

Mai multe detalii despre cum a decurs cererea în căsătorie și reacțiile imediat după ale Laurei puteți citi aici 👇

Un mesaj cititorilor!

Le mulțumesc celor ce mă apreciază și vă mulțumesc vouă, Gazeta Muzicanților pentru timpul acordat. Pe cei interesați de activitatea mea îi aștept pe contul meu de Instagram, pe Facebook și pe YouTube!

https://www.instagram.com/iamlaurraerhan

https://www.facebook.com/erhanlaura/

https://www.youtube.com/channel/UCa6c9Z4h5vUd4CIBorf6AzA

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here