DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Încă trăiesc din emoția de la spectacol, simt că visez și simt că totul abia de acum încolo începe!

Am intrat și am ieșit din scenă cu lacrimi în ochi! Nici acum nu îmi vine să cred că visul meu s-a îndeplinit!

Bine te-am regăsit, dragă Marian! Ne reîntâlnim la doar câteva zile de la lansarea primului tău album, Dorule, Doruțule! Spune-ne cum te simți acum că ai reușit să îți împlinești acest vis.

Bine v-am regăsit! Încă trăiesc din emoția de la spectacol, simt că visez și simt că totul abia de acum încolo începe!

Laurențiu Marian- Gazeta Muzicanților

Ai avut emoții și dacă da, cum le-ai gestionat?

Emoții? O daaa! Am intrat și am ieșit din scenă cu lacrimi în ochi! Nici acum nu îmi vine să cred că visul meu s-a îndeplinit!

Laurențiu Marian- Gazeta Muzicanților

Cum ți s-a părut atmosfera concertului și artiștii care au urcat pe scenă?

A fost un spectacol extraordinar din toate punctele de vedere, atât artiștii cât și publicul au fost minunați! Cred că toată lumea a fost încărcată de emoții.

Care a fost reacția publicului la auzirea cântecelor?

Melodiile pe care le-am interpretat atât eu cât și colegii mei de cântec, sub acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Arstistic Profesionist Ciprian Porumbescu dirijată de maestrul Viorel Leancă, au avut un impact deosebit asupra publicului, iar momentele surpriză au fost primite excelent! Publicul nu s-a sfiit să aplaude încontinuu, chiar a fost nemaipomenit, m-am simțit iubit, apreciat și respectat. Ce poate fi mai frumos de atât?

Câte piese conține albumul și care este tema lor generală?

Albumul “Dorule, doruțule” conține 14 melodii, iar tema acestuia așa cum o reflectă și titlul este dorul, dragostea și ilustrarea satului popular românesc! Chiar vă invit cu drag să ascultați albumul și melodia de referință a acestuia!

Laurențiu Marian- Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă acest album pentru tine pe plan personal?

Port în suflet toate melodiile de pe acest album, toate îmi sunt dragi în aceeași măsură, au o valoare extrem de mare pentru mine! În aceste melodii mi-am așezat toate gândurile și am sentimentul unui părinte care poartă de grijă copiilor lui!

Laurențiu Marian- Gazeta Muzicanților

Ne pregătești și alte surprize pentru viitorul apropiat?

Desigur că după succesul acestui concert extraordinar nu mă voi opri, deja am început să lucrez la poiecte noi și multe multe surprize pentru publicul din România!

Laurențiu Marian- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Mulțumesc din suflet tuturor celor care îmi apreciază și îmi iubesc cântecele, asigur atât cititorii Gazetei Muzicanților de toată recunoștința mea, și îi îndemn să rămână alături de noi pentru că venim cu surprize frumoase de fiecare dată!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here