DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cea mai mare împlinire pe care o am din anul 2018 este spectacolul caritabil ,,Viață pentru Denisa” pe care l-am organizat în 23 mai.

Planuri pentru noul an sunt, dar mai mult pe partea medicală, deoarece anul 2019 este ultimul an de facultate în care trebuie să mă pregătesc intens pentru examenul de rezidențiat

Bine te-am regăsit, dragă Adriana! Aflându-ne la început de an, spune-ne în câteva cuvinte cum a fost anul trecut pentru tine pe plan muzical și nu numai.

Bine v-am regăsit! Anul 2018 a fost plin de provocări, dar cu multe împliniri sufletești. Atunci când ești prinsă în foarte multe activități, nu observi cum se scurge timpul.

Cea mai mare împlinire pe care o am din anul 2018 este spectacolul caritabil ,,Viață pentru Denisa” pe care l-am organizat în 23 mai. Din păcate Denisa nu mai este printre noi, dar acum este o stea care ne luminează de acolo de sus.

Pe plan  muzical, în anul 2018 am participat la diferite emisiuni de televiziune (Hora Tv, Favorit Tv, Orizont Tv, etc), la zile comunale și am avut câteva nunți și botezuri.

Pe celălalt plan, am participat la diferite conferințe medicale, dar și de dezvoltare personală, deoarece este important să te înconjori de oameni care au acelasi viitor cu tine și nu același trecut.

Adriana Știube- Gazeta Muzicanților
Adriana Știube- Gazeta Muzicanților

Cum ai petrecut Sărbătorile?

Sărbătorile au fost minunate! Am fost alături de alți colegi de cântec, dragi mie la colindat, iar Crăciunul l-am petrecut alături de familie.

Sărbătorile de iarnă sunt adevărate sărbători de suflet. În special de Crăciun ne revin puternic în minte și în suflet aminitirile copilăriei. Colindele, clinchetele de clopoței, mirosul de brad și de cozonaci, toate aceste crează în sânul familiei o atmosferă de basm, liniște sufletească și iubire.

Ce rezoluții ai pentru noul an?

Planuri pentru noul an sunt, dar mai mult pe partea medicală, deoarece anul 2019 este ultimul an de facultate în care trebuie să mă pregătesc intens pentru examenul de rezidențiat, care reprezintă un pas important pentru cariera de medic. Cum spunea Walt Disney: ,, Toate visurile se pot împlini dacă ai curajul să le urmezi.”

Adriana Știube- Gazeta Muzicanților

Ce surprize ne așteaptă din partea ta la început de an?

Surprize muzicale nu am momentan pentru acest an, dar niciodată nu se știe ce îți rezervă viitorul.

Adriana Știube- Gazeta Muzicanților

Cum îmbii viața de zi cu zi cu viața de artist?

Nu este foarte greu să îmbini viața de zi cu zi cu viața de artist. Important să le faci pe toate cu drag, astfel totul va deveni mai ușor și mai plăcut.

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți muzicale?

Cei care doresc să vadă ultimele noutăți sau să mă contacteze, mă găsesc pe paginile mele de facebook:

https://www.facebook.com/Adriana-Stiube-532058826889839/

sau https://www.facebook.com/stiube.adriana

Un mesaj cititorilor!

Dragii mei, să aveți un an minunat! Dacă pe acest drum o să întâmpinați provocări, să nu vă descurajați, deoarece orice problemă are cel puțin două soluții, trebuie doar căutate. Să iubiți, să fiți iubiți și să profitați de fiecare moment din viața voastră!

-