DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Unul dintre cei mai cunoscuți și talentați interpreți de muzică populară din Maramureș, Paul Ananie, revine în atenția ascultătorilor cu o piesă nouă!

Noul proiect muzical al lui Paul se numește Inimă, vreau să grăim, iar povestea piesei este spusă într-un mod total neașteptat în folclorul românesc.

Videoclipul este o animație, care prezintă un flăcău semănând leit cu Paul, alergând după inima zburdarnică care nu alege ceea ce vrea el. Dacă reușește sau nu să își găsească dragostea, veți putea afla din clipul de mai jos.

Paul a transmis un mesaj ascultătorilor săi împreună cu noul videoclip:

Dragostea nu-i mereu așa cum ne-o dorim. Așadar, eu vă prezint o poveste pe care sunt sigur că am trăit-o mulți. Nu tot timpul ce strângem în brațe coincide cu ce ne vrea inima. 🙂 Am ales să vă prezint povestea asta într-un mod special, printr-un videoclip inedit pentru muzica populară românească: o animație. Cu ajutorul lui George Crețu, căruia îi mulțumesc, am reușit să redau povestea personajului (care seamănă oleacă cu mine, de ce să nu recunosc 🤣). Eu vă doresc așa: să iubiți ce vă place și ce-i place și inimii. Spor la… iubit! ❤

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here