DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Unele momente au o atâta încărcătură emoțională, că ți le amintești toată viața! Un astfel de moment este și evenimentul din 22 februarie 2019 din viața tinerei interprete Laura Erhan.

Artista și-a lansat într-un cadru maiestuos cel de-al doilea album, lansare la care au participat peste 1.000 de oameni, interpreți de muzică populară cunoscuți din toată țara, cât și familia și prietenii.

“Dragostea de fetișoară” este unul dintre cele mai importante realizări din cariera și viața Laurei, având o lansare pe măsură. Dar acum nu vorbim despre album ci despre un singur moment din această lansare, atunci când viața ei personală a cunoscut cel mai important moment de până acum.

Aflată pe scenă, interpretând piesa ce dă numele albumului, Laura a primit surpriza vieții chiar de la prietenul său, Dănuț, care a îngenunchiat în fața tuturor spectatorilor și i-a pus cea mai importantă întrebare din viața ei!

Laura ne-a mărturisit cum a decurs cererea și cât de mult s-a emoționat:

La finalul spectacolului am cântat “Dragostea de fetișoară”, toti artiștii erau pe scenă, toată sala era în picioare, peste 1000 de oameni… Dănuț a venit pe scenă cu un coș imens cu flori, m-a strâns în brațe timp de câteva secunde buneee, apoi a băgat mâna în buzunar, s-a pus în genunchi și mi-a zis:

,,Laura, pentru că te iubesc cel mai mult în lumea asta, Vrei să fii soția mea?”

Aproape plângea… Am trăit cel mai mare șoc al vieții mele pentru că nu mă așteptam niciodată la așa ceva… Noi nu avem genul de relație pe care să o expunem mereu, însă lucrul acesta m-a impresionat pâna la lacrimi!

Laura Erhan și Dănuț Lăcătuș- Gazeta Muzicanților

La o zi după logodnă, Laura încă este emoționată:

Stau și privesc inelul cu drag și nu-mi vine să cred că mi-am găsit iubirea și în curând o să formăm o familie! Suntem foarte fericiți! Deși nu avem timp prea mult, printre evenimente ne spunem și ne arătam iubirea ce ni-o purtăm unul altuia!

Laura Erhan și Dănuț Lăcătuș- Gazeta Muzicanților

❗❗ Mai multe detalii despre una dintre cele mai importante serii ale Laurei Erhan veți putea afla săptămâna viitoare când vom reveni cu un articol în exclusivitate despre lansarea albumul și despre logodnă! ❗❗

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here