DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

De pe meleagurile americane, acolo unde se află în plin turneu, Paul Ananie se pregătește să lanseze cea mai nouă piesă a sa chiar de Dragobete!

După ce s-a luptat cu aligatorii din Florida și a fost intervievat de CNN, Paul este pregătit să ne surprindă cu un noul său proiect muzical, despre care artistul spune că va fi ceva complet diferit față de tot ceea ce găsim în folclorul românesc.

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

Despre noul cântec, Paul ne-a dat câteva detalii în premieră chiar înainte de a pleca în SUA: Mi-am propus ca pe 24 Februarie să postez un videoclip nou pe canalul meu de YouTube. Va fi ceva ce nu s-a mai făcut în industria muzicii populare. E ceva NOU NOUȚ.

Totodată, maramureșeanul a postat două mesaje pe Facebook, în care adâncește misterul noii piesei:

Îmi lansez mai repede noua piesă, la #CNN 🤣 La noi ajunge pe #24_Februarie, la mine pe #Youtube. Clipul va fi #șmecherie. Simplu dar fain, zic 😁. Curioși? 
Subscribe 👉🏻 
www.youtube.com/c/paulananie
#atlanta#happiness#usa#america#wanderlust

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

❗️ #Mai_sunt_câteva_zileeeee_și_vine_ceva_nou❗️
De sus, din Chicago, mă gândesc la voi și la cum veți reacționa la noua piesă ❤️ -și în principal la#NOUL#CLIP😱- pe care îl voi lansa pe#24_Februarie pe canalul meu de #Youtube 👉🏻
www.youtube.com/c/paulananie
Să vă dau vreun indiciu? 🤔 hmm… bine: în clip eu sunt, dar nu sunt. 🤣 Deci? Se prinde cineva? 😂 V-am băgat în ceață, știu, de asta vă mai las câteva zile sa fiți curioși 🤣❤️. #Abia_aștept❗️ #Subscribe

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

Nu uitați să dați like la pagina de Facebook a lui Paul pentru a fi la curent cu toate noutățile 👇

https://www.facebook.com/fanpage.paul.ananie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here