DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Planurile mele pe noul an sună promițător, vreau să scot cât mai multe piese și să fie la fel de frumoase, să pot să dau tot cei mai bun pentru public.

Povestea mea cu cântecul începe acum 5 ani, atunci când am revenit din străinătate. Eu aveam și înainte calități vocale, doar că nu le descoperisem mai bine

Bine te-am găsit, dragă Vasile! Acesta fiind primul nostru interviu, spune-ne cum și când începe povestea ta cu muzica și folclorul românesc.

Bine v-am găsit! Povestea mea cu cântecul începe acum 5 ani, atunci când am revenit din străinătate. Eu aveam și înainte calități vocale, doar că nu le descoperisem mai bine.

Îmi aduc aminte că într-o zi eram la muncă în străinătate în Spania și cântam o doină, Murguleț cu coama rară, pe care o cânt cu drag și acum la evenimente, iar colegul meu care era cu mine mi- a zis: “Mamă mai Vasile, ce voce faină ai! De ce nu te apuci de cântat că ai o voce de aur, că alții cântă și nu au vocea ta!”. Nebăgând eu tare de seamă i-am zis: “Niciodată nu e târziu, Nicule!”.

De atunci m-am tot gândit cum să fac, unde trebuie să merg și tot așa au mai trecut 2 ani și am venit acasă în vacanță în România și m-am apucat de Școala Populară de Arte și am început să învăț câteva melodii. Alți colegi mă luau cu ei pe la o cântare, repetam acasă, la școală și tot așa, până ce am avansat în domeniu.

După aceea am început să cânt cu diferite formații, pe la diferite evenimente, până a început să mă sune lumea pe mine pentru a le cânta la diferite evenimente, nunți, botezuri, majorate, etc.

Vasile Farcaș- Gazeta Muzicanților

Aș vrea să mai adaug că în toată povestea asta cu muzica m-a ajutat și susținut foarte foarte mult prietena mea de atunci, care este soția mea în ziua de azi!

Vasile Farcaș alături de soția sa- Gazeta Muzicanților

De la cine ai moștenit acest dar de a cânta?

Darul de a cânta l-am moștenit de la tatăl meu, Ioan Farcaș, care și el în tinerețe a cântat la un instrument, și anume la taragot, dar a cântat și cu vocea, și încă are și acum o voce de aur, așa că muzica o avem în sânge.

Spune-ne care este povestea piesei Dacă n-ar fi prietenii.

Povestea piesei se leagă de compozitorul acesteia, care este Vali Doagă, iar pe această cale vreau să îi și mulțumesc pentru sprijinul acordat.

Vasile Farcaș- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Textul și linia melodică sunt făcute de prietenul meu Vali Doagă, iar orchestrația de către Alex Malschi de la Cluj.

Vasile Farcaș- Gazeta Muzicanților

Cui dedici această melodie?

Melodia aceasta o dedic la toți prietenii din lume, care sunt prieteni cu adevărat, binențeles.

Vasile Farcaș- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru noul an?

Planurile mele pe noul an sună promițător, vreau să scot cât mai multe piese și să fie la fel de frumoase, să pot să dau tot cei mai bun pentru public, care pe mine mă face să mă simt împlinit și cel mai fericit atunci când văd că lumea ascultă melodiile mele și se distrează pe ele.

Vasile Farcaș- Gazeta Muzicanților

Unde te pot găsi cei doritori pentru evenimente sau noutăți?

Doritorii de evenimente sau noutăți mă pot găsi la numărul de telefon 0744262460, pe pagina mea de Facebook, Vasile Farcaș, sau pe YouTube.

https://www.facebook.com/VasileFarcasOficial/?ref=br_rs

Un mesaj cititorilor!

Mesajul meu către cititori este următorul: Le mulțumesc din suflet la toți cei care mă urmăresc și ascultă melodiile mele, la toți mirii la care le-am cântat și la care trebuie să le cânt în anii următori, să fie sănătoși și să aibă parte de multă fericire!

-